Kommunisták! Milyen érzés, hogy nem tudtátok megvédeni az országot a román megszállás alól?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 08:58
1/20 anonim válasza:
A románoktól nem a teljes ország magyar lakosságának kellett védekezni, mármint a katonáknak?
2/20 anonim válasza:
És a jobboldalnak milyen érzés, hogy amíg itt voltak a románok, Horthy és sleppje Szegeden kártyázgatott, és csak azután indultak Budapestre, hogy az antant visszaparancsolta a románokat, de akkor is úgy manőverezve, hogy véletlenül se fussanak velük össze?
3/20 anonim válasza:
Nem hinném, hogy manapság túl sokan azonosítják magukat Kun Béla rendszerével.
4/20 anonim válasza:
Én liberális vagyok szóval részben kommunista, én örülök neki mert gyűlölöm a nemzetem és a románok nagy tisztelője vagyok.
5/20 anonim válasza:
Előbb próbálj meg egy értelmes mondatot leírni, aztán provokálj!
6/20 anonim válasza:
Erre lehetne mondani, hogy jobbosok, milyen érzés, hogy elkótyavetyéltétek az ország egyharmadát?
7/20 anonim válasza:
Kérdező, szerinted hány kommunista van már ebben az országban? Sőt, hány él még a régi öreg kommunisták közül?
Aki, pedig liberálisként kommunistának vallja magát egy ócska provokátor.
8/20 anonim válasza:
Jobboldaliak, milyen érzés volt aláírni trianont és harc nélkül eldobni az ország kétharmadát?
9/20 anonim válasza:
Atom iz állt szov jet ek
Hit ler az or osz fr on ton ha rcolt
10/20 anonim válasza:
Kommunizált kommunista, kinek sejtjeiben némi keresztény-nemzeti demokrácia van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!