Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Milyen érzés,...

Fideszesek! Milyen érzés, hogy a saját pártotok néz titeket hülyének?

Figyelt kérdés

Ezek az emojis plakátok mindent elárulnak. Körülbelül ennyire tartják értelmesnek a Fideszeseket.

Az idézett új plakátok:

1. Dühíti Önt Brüsszel? (csúnyán beszélő dühös emoji)

2. Soros György újra támadásba lendül? (szintén dühös emoji)

3. Félti a gyermekét a szexuális propagandától? (annyira dühös emoji, hogy a sárga szín már nem is jó, így az emoji vörös)

4. Felháborítja az illegális bevándorlás (felrobbant agyú emoji)

Nem érzitek magatokat megalázva, hogy a Fidesz ilyen olcsó, röhejes módszerekkel akarja megvenni a szavazatotokat? Nem látjátok, hogy 2010 óta félelempolitikát folytatnak? Tudom mindjárt jönnek a tipikus "Gyúcsány sem vót jobb" kommentek, de ennyire vakok vagytok? Szolgalelkű nép...

2021. júl. 12. 22:04
A kérdező szavazást indított:
Szeretem ha hülyének néznek.
Elég volt a Fideszből!
17 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező

Minket nem néznek hülyének - téged meg nem kell, alapból hülye vagy.

2021. júl. 12. 22:05
 2/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem, ez az ellenzékieknek készült, hátha így megértik.
2021. júl. 12. 22:05
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, a kérdés felesleges, mert egy fideszes mindig egyetért azzal, amit a fidesz csinál. A saját oldal kritizálása náluk praktikusan tabu.
2021. júl. 12. 22:09
 4/18 anonim ***** válasza:
44%

Nekem tetszik ez a kampány, így meg főleg, hogy ennyire vergődtök tőle.:) Ennyire félsz pár emojitól? :)

Minden kampány egy bizonyos réteget szólít meg, ez nyilván a fiatalokra fókuszál. Ezt most vagy megérted, vagy nem, de ha nem, az se baj.

2021. júl. 12. 22:10
 5/18 anonim ***** válasza:
48%
Ez a fiataloknak készült. A mobilos generációnak. Tőlük kérdezd. Egésznap ezeket az emojikat böködik
2021. júl. 12. 22:11
 6/18 anonim ***** válasza:
34%
4: a fiatalok kiröhögik ezeket, gondolod, hogy ilyen primitív módon át tudja verni őket a fidesz?
2021. júl. 12. 22:12
 7/18 A kérdező kommentje:

Ha ez a fiataloknak készült, akkor csak gratulálni tudok a Fidesznek, rajtuk röhög a "fiatalság".

21 éves vagyok és az ismerettségi körömben mindenki szánalmasnak és kínosnak tartja ezeket az emojis plakátokat. Igaz nem feltétlen az emojik miatt, inkább a tipikus jobboldali félelemkeltő üzenetek miatt.

2021. júl. 12. 22:16
 8/18 anonim ***** válasza:
37%
Vannak ennél nagyobb gondok is az országban. Amíg elérte a hatását és erről megy a téma, a fontosabb dolgokról elterelődik ...
2021. júl. 12. 22:39
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

"Nem érzitek magatokat megalázva, hogy a Fidesz ilyen olcsó, röhejes módszerekkel akarja megvenni a szavazatotokat?"

Szerintem az alapbér még ennél is röhejesebb.

2021. júl. 12. 22:39
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Ez a Momentum plakátja, te szerencsétlen!

[link]

Drága barátom, te vagy a hónap balekja! :D

2021. júl. 12. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!