Fideszesek! Milyen érzés, hogy a saját pártotok néz titeket hülyének?
Ezek az emojis plakátok mindent elárulnak. Körülbelül ennyire tartják értelmesnek a Fideszeseket.
Az idézett új plakátok:
1. Dühíti Önt Brüsszel? (csúnyán beszélő dühös emoji)
2. Soros György újra támadásba lendül? (szintén dühös emoji)
3. Félti a gyermekét a szexuális propagandától? (annyira dühös emoji, hogy a sárga szín már nem is jó, így az emoji vörös)
4. Felháborítja az illegális bevándorlás (felrobbant agyú emoji)
Nem érzitek magatokat megalázva, hogy a Fidesz ilyen olcsó, röhejes módszerekkel akarja megvenni a szavazatotokat? Nem látjátok, hogy 2010 óta félelempolitikát folytatnak? Tudom mindjárt jönnek a tipikus "Gyúcsány sem vót jobb" kommentek, de ennyire vakok vagytok? Szolgalelkű nép...
Kérdező
Minket nem néznek hülyének - téged meg nem kell, alapból hülye vagy.
Nekem tetszik ez a kampány, így meg főleg, hogy ennyire vergődtök tőle.:) Ennyire félsz pár emojitól? :)
Minden kampány egy bizonyos réteget szólít meg, ez nyilván a fiatalokra fókuszál. Ezt most vagy megérted, vagy nem, de ha nem, az se baj.
Ha ez a fiataloknak készült, akkor csak gratulálni tudok a Fidesznek, rajtuk röhög a "fiatalság".
21 éves vagyok és az ismerettségi körömben mindenki szánalmasnak és kínosnak tartja ezeket az emojis plakátokat. Igaz nem feltétlen az emojik miatt, inkább a tipikus jobboldali félelemkeltő üzenetek miatt.
"Nem érzitek magatokat megalázva, hogy a Fidesz ilyen olcsó, röhejes módszerekkel akarja megvenni a szavazatotokat?"
Szerintem az alapbér még ennél is röhejesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!