Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon az emberek...

Magyarországon az emberek hány százaléka támogatja a melegházasságot?

Figyelt kérdés
Valószínüleg a szélsőjobbos fideszesek jönnek majd, hogy 0%, de ezeket engedjük el. Hülye emberek. Én viszont az kezdem látni, hogy ennek a dolognak a támogatottsága meghaladja az 50%-ot. Már csak ha rákeresel ezen az oldalon melegekkel kapcsolatos dolgokra, azt láthatod, hogy a gyűlölködő kommentek mind le vannak értékelve.
2021. júl. 20. 23:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20.

Á igen gondoltam,hogy a meddő párok kérdése is elő fog kerülni.

A meddő pároknak van esélye lombikprogramra,örökbefogadásra de hallani sokszor arról is olyan pároknak lett gyermeke akiknek elvileg nem születhetne.Az orvostudomány is tévedhet.

2021. júl. 21. 14:39
 22/24 anonim ***** válasza:

19.

Tilos olyan polgári szerződést kötni ami sérti a jó erkölcsöt.

2021. júl. 21. 14:45
 23/24 anonim ***** válasza:

20, ha gonodoltad, miért fogalmaztad eleve rosszul a feltételt? És miért nem válaszoltál a többi kérdésre?

22: Nem tudok ilyen törvényről, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs ilyen. Melyik törvény írja ezt elő?

Emellett, még ha így is van, az, hogy neked nem tetszik, nem jelenti azt, hogy sértené a jó erkölcsöt. Egyébként hogyan sértheti a jó erkölcsöt, ha két ember köt egy szerződést? Ha együtt élnek, az rendben van, de ha együtt élnek, ÉS erről papírt is akarnak írni, akkor hirtelen sérteni kezdik a jó erkölcsöt?

Bónusz: definiáld kérlek a "jó erkölcs" fogalmát.

2021. júl. 21. 17:40
 24/24 anonim válasza:
100%
Én sosem értettem miért kell utálni valakit olyan dolog miatt amiről nem ő dönt pl. szexualitás, hovatartozás.
2021. aug. 11. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!