Magyarországon az emberek hány százaléka támogatja a melegházasságot?
Ha magas lenne rég népszavazásra került volna a dolog, de nem merik arra vinni. Például Szlovákiában 6 éve sor került egy ilyenre, az emberek 20%-át érdekelte csak a dolog ezért érvénytelen lett, de 90%-a ennek ellene szavazott [link]
Illetve tavaly svájci kormány enegedélyezték a dolgot, idén viszont népszavazásra megy a dolog hogy betiltsák [link]
Ha egyenesen megkérdezel random embereket, a többség támogatni fogja, mert ezt kell ma mondani, ez a korszellem.
De nem ez a lényeg. A lényeg, hogy valójában senkit nem érdekel a nyomorult vergődésük, ez majd szépen kiderül 22-ben. Ha bukni fognak fideszék, nem amiatt fognak, hogy megvédik a gyerekeket az agybajos 172-ik nem megtanításától, hanem azért mert az emberek unják a műsort.
A homokosok senkit nem érdekelnek, a multik is csak felhasználják őket. A pofajuk addig lesz nagy, amíg nem tolódik a politika jobbra és zárják el tőlük a pénzcsapot.
Amúgy én is azt látom, hogy az elfogadás már bőven megvan, én sem gyűlölök senkit önmagában a nemi irányultsága miatt.
Csak az a baj az ilyen mozgalmakkal, hogy nem elégednek meg semmivel, állandóan több kell, nincs megállás. Minél nagyobb az elfogadás, annál inkább elnyomást kell nyivákolni, drag queenre tenni a gyerekek mellé, férfiak szüljenek stb. Ettől már a legtöbb embernek forog a gyomra akkor is, ha nehezen ismeri be magának. Ezért fognak belebukni és meg is érdemlik.
5 voltam.
Emberek többségét ez egyáltalán nem érdekli, csak a szélsőjobber homofóbok vergődnek miatta, pedig semmivel sem lenne nekik attól rosszabb, hogy házasodhatnának.
Ez olyan, mint a nők szavazati joga. Ma már mindenki természetesnek veszi, pedig anno foggal-körömmel tiltakoztak ellene a szélsőségesek és vallási fanatikusok. Sőt, most ők vannak leginkább felháborodva, hogy a közelkeleten még mindig nincs ilyen fokú egyenlőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!