Magyarországon az emberek hány százaléka támogatja a melegházasságot?
Nem kell legalizálni az ostobaságot.Teljes értelmetlenség két férfi vagy két nő együttélése.A halál kultúráját dicsőítik akik ezt szeretnék megengedni.
Egyébként 54% jelenleg a melegházasság támogatottsága köszönhető ez az évtizedek óta tartó propagandájuknak.
14-es, de hogyan jön a vallás egy polgári jogi szerződéshez? Amennyire tudom, nem teokráciában élünk. És ha gonosz akarnék lenni, akkor még megkérdezhetném, hogy melyik vallásról beszélgetünk. Mert a Bibliában a házasság fogalmába simán belefér a több feleség, vagy akár az ágyasok jelenléte is. Az úgy rendben volna?
16-os, az, hogy kijelented róla, hogy ostobaság, nem magyarázat semmire. Miért ostobaság? Kifejtenéd ezt kicsit bővebben?
17.
Ezért ostobaság:büdös életben nem lesz utód az egynemű párok együttéléséből.Fából vaskarika az egész.A házasság intézményét kívánják lealacsonyítani,tönkretenni csak erre jó az egész követelőzősdi.Hiába próbálkoznak beállítani normális életformának elfogadtatni aki gondolkodik az nem tekinti annak.
18-as, ugye két melegnek akkor sem lesz utódja, ha nem engeded, hogy házasságot kössenek, tehát ez az érv butaság.
A "házasság intézményét lealacsonyítani" dologhoz meg annyit, hogy nem értem, hogy egy polgári szerződést hogyan lehet "lealacsonyítani". Ha esetleg nem lett volna világos: azt el tudom fogadni, hogy templomban nem esketik össze őket. De itt egy papírról beszélünk, olyan ez, mintha mondjuk adásvételt, vagy tartós bérletet "alacsonyítanál le". Két ember ne kössön meg egy szerződést, mert akkor lealacsonyítjuk a szerződés tartalmát? Tényleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!