Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon az emberek...

Magyarországon az emberek hány százaléka támogatja a melegházasságot?

Figyelt kérdés
Valószínüleg a szélsőjobbos fideszesek jönnek majd, hogy 0%, de ezeket engedjük el. Hülye emberek. Én viszont az kezdem látni, hogy ennek a dolognak a támogatottsága meghaladja az 50%-ot. Már csak ha rákeresel ezen az oldalon melegekkel kapcsolatos dolgokra, azt láthatod, hogy a gyűlölködő kommentek mind le vannak értékelve.
2021. júl. 20. 23:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
#10 ez a demokrácia lényege. Ha a többséget nem érdekel a dolog vagy ellenzi akkor miért kéne bevezetni?
2021. júl. 21. 09:13
 12/24 anonim ***** válasza:
38%
11-es, de a kérdés pont az volt, hogy miért ellenzi. Akit nem érdekel, azt meg tudom érteni, de aki morog a melegházasságra, az miért teszi? Ez érdekelne engem igazán.
2021. júl. 21. 09:42
 13/24 anonim ***** válasza:
49%
#12 főként azért mert ahol engedtek ezeknek ott nem állt ez meg a házasságnál többet és többet akarnak. Az ember kisujját nyújtsa és az egész karja kell efektus. De a történelem során mindíg ez történt amikor valamellik csoportokat jogokkal ruházták fel
2021. júl. 21. 10:26
 14/24 anonim ***** válasza:
30%
A másik ok pedig a kultúrális berendezkedés, a házasság vallási eredetű. Férj és feleség. Ebbe pedig nem illik bele a férj és férj stb. Mint például karácsonykor ha nekiállnál locsoló verseket szavalni és kölnivel locsolni elég abszurd kép nemde? Valószínű orvost hívnának
2021. júl. 21. 10:32
 15/24 anonim ***** válasza:
“ házasság egy elavult 20. századi dolog” tudtommal több ezer éves dolog de mindegy
2021. júl. 21. 11:16
 16/24 anonim ***** válasza:
48%

Nem kell legalizálni az ostobaságot.Teljes értelmetlenség két férfi vagy két nő együttélése.A halál kultúráját dicsőítik akik ezt szeretnék megengedni.

Egyébként 54% jelenleg a melegházasság támogatottsága köszönhető ez az évtizedek óta tartó propagandájuknak.

2021. júl. 21. 13:08
 17/24 anonim ***** válasza:

14-es, de hogyan jön a vallás egy polgári jogi szerződéshez? Amennyire tudom, nem teokráciában élünk. És ha gonosz akarnék lenni, akkor még megkérdezhetném, hogy melyik vallásról beszélgetünk. Mert a Bibliában a házasság fogalmába simán belefér a több feleség, vagy akár az ágyasok jelenléte is. Az úgy rendben volna?

16-os, az, hogy kijelented róla, hogy ostobaság, nem magyarázat semmire. Miért ostobaság? Kifejtenéd ezt kicsit bővebben?

2021. júl. 21. 14:13
 18/24 anonim ***** válasza:

17.

Ezért ostobaság:büdös életben nem lesz utód az egynemű párok együttéléséből.Fából vaskarika az egész.A házasság intézményét kívánják lealacsonyítani,tönkretenni csak erre jó az egész követelőzősdi.Hiába próbálkoznak beállítani normális életformának elfogadtatni aki gondolkodik az nem tekinti annak.

2021. júl. 21. 14:25
 19/24 anonim ***** válasza:

18-as, ugye két melegnek akkor sem lesz utódja, ha nem engeded, hogy házasságot kössenek, tehát ez az érv butaság.

A "házasság intézményét lealacsonyítani" dologhoz meg annyit, hogy nem értem, hogy egy polgári szerződést hogyan lehet "lealacsonyítani". Ha esetleg nem lett volna világos: azt el tudom fogadni, hogy templomban nem esketik össze őket. De itt egy papírról beszélünk, olyan ez, mintha mondjuk adásvételt, vagy tartós bérletet "alacsonyítanál le". Két ember ne kössön meg egy szerződést, mert akkor lealacsonyítjuk a szerződés tartalmát? Tényleg?

2021. júl. 21. 14:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Ja, és még egy apróság: meddő pároknak sem lehet soha gyerekük, az ő házasságuk is "fából vaskarika" ezek szerint?
2021. júl. 21. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!