Tudnátok mondani olyan élelmiszereket, amiknek az ára at elmúlt 10-11 évben a duplájára nőtt?
1. Senki nem írta, hogy sírok. Szándékosan nem írok magamról adatokat, ha feltűnt volna. "Tellik"
1 l. telik. Szívesen.
2. Krvara nem érdekel, hogy ti hogyan gondoltok, csak ittmaradtam megírtam én miket tapasztalok, nem értem most mi a problémad.
3. Nézzél szét apukám akkor jobban a polcok között, és meglátod, hogy a teavaj ára mennyit emelkedett és hogy nem csak a Kerrygold-ról beszélek, hanem úgy en bloc a jobb minőségről. Ki mondja, hogy szrt kéne enni? A tej is 300 fölött van. És igen Képzeld, emlékszem mikor még 370 volt a venusz... ;)
De ez egy teljesen értelmetlen beszélgetés, mert nincs leszűkítve, hogy az ország mely területén és hol. ... úgyhogy aki ebbe jobban belemegy hlye. Ott az eladoholgy még lehet tőle kérdezni...
"Csirkemellfilét 2010-ben 1200 Forint körül kaptál, ma 1500 körül van.
A csontos 1000 körül volt, ma 1250.
Csirkecomb 750 helyett még olcsóbb is 650."
Csak közben csökkent az ÁFÁja 20%al, úgyhogy azt vond le a kiinduló árból, és mindjárt másképp fekszik a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!