Tudnátok mondani olyan élelmiszereket, amiknek az ára at elmúlt 10-11 évben a duplájára nőtt?
Figyelt kérdés
Folyton azon megy a vita, hogy a 10-11 év alatt duplájára nőtt bérek semmit sem érnek, mert az élelmiszerárak is megduplázódtak. Melyik élelmiszer ára nőtt a duplájára?2021. júl. 20. 19:03
14/59 anonim válasza:
a tonhal volt az egyik első.
emlékszem valami 150-180ft volt az ára 1 konzervnek.
és egyik napról a másikra puff 500ft a 160gramm tonhaltörzs..
szóval vége lett annak, hogy a tonhalkonzerv alap testépítő élelmiszer és macskakaja legyen.
először sokan a túlhalászást hozták fel okként, viszont arra meg nem volt válasz, hogy ausztriában miért maradt ugyanannyi az ára sok évig, miközben a jó minőségű tonhalkonzerv napi/heti fogyasztása meg szinte luxus élelmiszer lett mo n.
15/59 anonim válasza:
14: ez nekem is szívfájdalmam. Mindig is imádtam a halat. DNS tesztem szerint legnagyobb részben skandináv génekkel rendelkezem. Jót derültem rajta, mert így már az okát is tudom. 😂
18/59 anonim válasza:
A 2. ábrát nézd meg, csak 1 év alatt mennyit nőttek az árak (KSH).
19/59 anonim válasza:
Sajnos egyetlen dolog nem növekszik, az a fizetésünk. Egyébként minden más, no meg a Pegazus is.
20/59 anonim válasza:
"Utána kellett olvasnom, hogy mi az a Pegazus."
Az egy szárnyas ló, de azt nem esszük meg. Az magától rárepül a telefonodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!