Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tápláló de nem hízlaló élelmis...

Tápláló de nem hízlaló élelmiszereket tudnátok mondani?

Figyelt kérdés
Olyan élelmiszereket/ételeket tudnátok írni ami táplál és nem leszek tőle éhes fél óra múlva,viszont nem hízlal és suliban is tudom enni? a válaszokat előre is köszönöm:)

2017. febr. 25. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

cottage cheese egy kis csibesonkaval,banan is laktat es reggel siman ehetsz,csirkemell rizzsel es zöldséggel (az kifogas h nem tudsz vinni suliba)

kemeny sajtok,turo,tojás

mindent tudsz vinni suliba

turot bar hideg időkben es rogton megenni reggel

tojas fozve elvan mig oda ersz akar zöldség saliba bele vagdosod es teszel hozza csirkemell kockákat

ha meg nem laktat akkor kicsit össze kellene szűkíteni a gyomrod h kevesebb kajatol is jol lakj

2017. febr. 25. 21:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. febr. 25. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
35%

A kalóriatöbblet hizlal.

Találd meg, neked személy szerint mi az, ami adott kalóriában jól laktat. A tápanyagtartalmaknak pedig utána tudsz nézni. Én a tojás+zöldség kombót eléggé szeretem, szinte minden szükséges tápanyagból nem kevés akad benne, főleg zsír és fehérje, ami elég jól laktatja a legtöbb embert, változatos, gyors, finom (már amelyik, én házit eszem, azok hajlamosak jók lenni). Persze a hús sem rossz s vannak még lehetőségek. A fehérje szokott a legjobban laktatni, de az nem tud sok kalóriát adni megfelelő bevitelnél.

Van, aki bármitől éhes lesz 1000 kcal alatt, azonnal, szóval tapasztald ki, mit és mennyit kell enned. A számomra máig fura gyomorszűkítés nem hat ilyen esetben, mivel mindegy, hogy maroknyi vagy hegynyi az étel, ha valaki kalóriával lakik jól. Több embert ismerek, aki így működik. De van, akinek jó a nagy térfogat vagy a sok rost, érdemes ezzel is próbálkozni.

2017. febr. 25. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem majdnem mindent lehet enni csak mértékkel.

Nem vagyok idős, de rengeteg féle diétát/egeszséges étkezést kipróbáltam. +8 kg lett az eredménye ( mellette mozogtam).

Nekem ezek a topp kaják.

Reggeli: 1-2 tojás ( főtt vagy rántotta)+ 1 szelet magvas kenyér vagy puffasztott rizs.

Tízórai: 1 joghurt ( nekem csak a gyümis jön be hiába van benne cukor...) chia maggal.

Ebéd: vagy rendelek vagy főzök. Persze törekszem az egészségesre. Krumpli, sima tészta kilőve.

Uzsonna ( általában ez a vacsora is) valami kis gyümi vagy egy müzliszelet. De akad, hogy levest csinálok.

2017. febr. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!