Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért nem tesz...

A Fidesz miért nem tesz valamit az ilyen balatoni munkák ellen?

Figyelt kérdés

Kb. 12-14 órás heti 6-7 napos rabszolga munka, ahol talán ki sem fizetnek rendesen.

A Munka Törvénykönyve alapján nem illegálisak ezek a munkák?

A Fidesz miért nem tesz semmi5?

2021. júl. 18. 14:11
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Jelentse őket az, aki itt él. Én húzok el ebből az országból. Egyébként is, lehet, hogy nem illegális amit tesznek, - csak én gondoltam azt) hanem van rá kiskapu, vagy rendelet a törvényben.

De engem ez nem érdekel. A kormány vizsgáltassa ki a balatoni munkákat, pl. küldjön le civil rendőröket, vagy találjon ki valamit. Eszem ágában sincs Magyarország dolgaival törődni. Csak érdekességként tettem fel a kérdést.

2021. júl. 20. 13:29
 42/43 felkelhetetle ***** válasza:
40 Kérdező, csak azokkal tudják megcsinálni, hogy nem fizetnek, akiknek nincs kezükbe munkaszerződés, akiknek meg nincs munka szerződésük nem mondom, hogy megérdemlik, de majd tanulnak belőle... Ha nincs munkaszerződés, akkor lényegében a dolgozó, teljesem mértékben ki van szolgáltatva a munkaadójának ebben a helyzetben nincs semmiféle hivatalos szerv, akihez fordulhatna, hiszen hivatalosan ő nem ott dolgozik.
2021. júl. 20. 19:25
 43/43 felkelhetetle ***** válasza:

41 Igazából, mint ahogy előttem is leírták a kormánynak nem az a dolga, hogy fogja az emberek kezét, kiharcoltuk magunknak a szabadságok, a szabadsághoz az is hozzátartozik, hogy nem lesz ott az ember mögött senki aki azt mondaná, hogy ezt a munkát ne vállald el mert ez átb*szás ezt mindenkinek a saját józan eszétől kell(ene) tudnia.

Igazából, tök mindegy merre fogsz költözni kérdező, ilyen dolgokkal mindenhol találkozni fogsz, ez egyáltalán nem Magyarország specifikus, az csakis rajtad áll, hogy milyen munkát vállalsz el.

2021. júl. 20. 19:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!