Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisza 30-35% körül, a DK...

Tisza 30-35% körül, a DK 4-5%-on kullog. Mit akar ez a Feri?

Figyelt kérdés
Épelméjű ember már nem kíváncsi se a DK-ra, se Gyurcsányra. Mégis Feri tüntetést szervezett Március 15-re, ami érdeklődés hiányában elmarad. Mit akar még mindig ez a félnótás Feri?

tegnap 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Folytatni azt amit eddig. Megélhetési politikusként boldogulni.
tegnap 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha kikerül a parlamentből neki is saját logós pólókat meg rendszerváltó kártyát kell majd árulnia. Azt meg nem szeretne.

Míg a parlamentben kényelem van, télen fűtenek nyáron meg hűtenek és amíg ott nem kell semmit csinálnia a fizetésért, addig parlamenten kívül meg meg kell dolgozni rendesen az anyagi támogatásért.

tegnap 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit akar a Feri? Hát a f@szát a szádba verni. :D :D
tegnap 14:05
 4/7 DK-s ***** válasza:
16%

"Tisza 30-35% körül"

🤣🤣🤣🤣

Hogy ebből mekkora pofára esés lesz, ...

tegnap 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Örök vesztesek a Gyurcsányisták🤓 pedig én bírom Ferit, igazi karakter. Somogyi is fantasztikusan parodizálja. Egészen biztosan ha a fideszesek felfogják a buktát "Én? Sosem voltam Fideszes"

Az erő felé húznak mindig.

tegnap 15:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Látom neked savanyú a szőlő. Van is miért. Remélem a DK jövőre végre kitakarodik a parlamentből, mert zéró értelme van annak, hogy ott ültök, se Feri, se Klári nem lesz min.elnök, ezt ti is tudjátok.

tegnap 15:27
 7/7 DK-s ***** válasza:
0%

#6-nak (kérdezőnek):

A legkevésbé sem savanyú a szőlő.

Ti, Tiszások ön-szuggesztióba estetek. Nem tudom miért hiszitek, hogy ha elég sokat ismétlitek hogy ti vagytok a "királyak", akkor tényleg azok is lesztek?

Reálisan mérlegelve tízen-pár százaléknál járhattatok fénykorotokban, de már jó ideje mélyrepülésbe kezdtetek. Aztán előjött Petike a farbával: nem is annyira biztos az, hogy ő miniszterelnök akar lenni.

Tudod hány személyi-kultuszos, titkon szerelmes, nyugger-nyanyát vesztettek? 🤣🤣🤣🤣

Én nagyjából sejtem, mivel a face-en politikai csoport adminisztrátora vagyok. Qrva sokat.

tegnap 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!