Itt a vége? Ősszel berobban az oltások ellenére a Covid?
Figyelt kérdés
Abban bíztunk régóta, hogy az oltások minden mutáns ellen megvéd. Most azonban az Izreeli miniszterelnök a legjobban védő Pfizerről elmondta, hogy lényegesen gyengébb [link]
Ráadásul hazánk csaknem fele teljesen oltatlan. Mi lesz itt? Bezárás, iskolaszünet?
2021. júl. 17. 16:20
31/37 everlight válasza:
Semmi jelentősége,minden évben ezt játszák,ezért sem érdemes beadatni a kamu oltást
32/37 anonim válasza:
Én csak reménykedni tudok benne,hogy nem lesz komoly lezárás.
Én is diák vagyok. Élveztem persze,hogy itthon lehettünk,de hiányoztak az osztálytársaim. Hiányzott az iskola. Hiányzott a “normális” rutinom.
33/37 anonim válasza:
13:57: minden évben? Egy év tapasztalata alapján ezt így végtelen bölcsességedben leszűrted?
Ne is adasd be magadnak a "kamu" oltást. Csak aztán ne csodálkozz.
34/37 anonim válasza:
14:22: Adasd be az oltást, és akkor a magad részéről hozzájárultál a lezárás elkerüléséhez.
35/37 anonim válasza:
#34-e
Én írtam 14:22-kor,öt hete oltottak be.
36/37 anonim válasza:
Nem lesznek lezárva az iskolák, hisz ott is elkezdenek majd oltani….
37/37 everlight válasza:
33,lásd meg igazam van.Diktatúra van itt nem járvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!