Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt a vége? Ősszel berobban...

Itt a vége? Ősszel berobban az oltások ellenére a Covid?

Figyelt kérdés

Abban bíztunk régóta, hogy az oltások minden mutáns ellen megvéd. Most azonban az Izreeli miniszterelnök a legjobban védő Pfizerről elmondta, hogy lényegesen gyengébb [link]

Ráadásul hazánk csaknem fele teljesen oltatlan. Mi lesz itt? Bezárás, iskolaszünet?

2021. júl. 17. 16:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
22%

18:50: [link]

[link]

[link]

[link]

Még válogathatsz is.

2021. júl. 17. 18:56
 22/37 anonim ***** válasza:
28%
Csak az idősávok jönnek vissza, azok voltak a leghasznosabbak!
2021. júl. 17. 18:58
 23/37 anonim ***** válasza:
71%

Én az elsővel értek egyet!

Nyár van,most ne emiatt izgulj!

Gondolom diák vagy,iskola ígyis-úgyis lesz,csak legfeljebb távoktatásban.

2021. júl. 17. 20:21
 24/37 anonim ***** válasza:
38%

Világjárvány. A delta már letarolta Indiát, lassan ideér.

8 milliárd és ember van max 2 védett, el fog ez még pattogni pár évig.

Munk a beoltott és átesettek száma 6,5 millió körül lehet.

A többi nagyobb veszélyben van, mint az első hullámnál.

De kevesebb a célpont nem hiszem, hogy ugyanolyan szigor lesz.

2021. júl. 17. 23:33
 25/37 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem az oltottaknak köszönhetően nem lesznek lezárások. A maszkot újra hordani kell majd.
2021. júl. 18. 09:15
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, miért felejtik el mindenhol azokat, akik átestek ezen a betegségen és tele vannak antitesttel... Nem csak oltott és oltatlan tengely létezik, mégis rólunk, akik immunitást a betegségen átesve szereztünk mindenhol elfelejtkeznek.
2021. júl. 18. 11:12
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
11:12: a két csoport részben fedi egymást. Egyébként jogos.
2021. júl. 18. 11:23
 28/37 anonim ***** válasza:
91%
Jah, csak így még nehezebb normális infóhoz jutni. Nem igaz, hogy egy oltatlan az immunitás nélkül van automatikusan, de az sem, hogy az oltott védett (Sinopharm-osok pl.). Nekem ötször annyi antitestem van Covidon átesettként, mint az oltott apámnak, pedig már négy hónapja a betegségnek, és kifejezetten nem is durván éltem meg.
2021. júl. 18. 11:58
 29/37 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem az lenne a legokosabb, ha visszavezetnék a maszkviselést + digitális oktatást, nem lenne totális zárlat, de pl. ha az iskolásoknak nem kell mennie, az jóval kisebb fluktuációt okoz, meg továbbra is pártolnák a home office-t ahol lehet. Ez menne kb. Ìgy decemberig, mire meglenne a 70-80%-os átoltottság, halottak nélkül és akkor végre fellélegezhetnénk. Éttermek meg maradhatnának nyitva, de ilyen helyekre csak védettségivel.

Azzal, hogy eltörölte a VI követelését, jó nagy problémát generáltunk, mert így tuti nem fogja magát a szkeptikus beoltatni.

2021. júl. 18. 17:02
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
29-es neked is csak azt tudom írni, hogy nem csak védtelen oltatlanok, és az oltottak léteznek...
2021. júl. 18. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!