A Fideszeseknek honnan jön azaz elképzelés, hogy ha valaki nem ért egyet Orbánnal az hazaáruló?
Figyelt kérdés
Egy csomó gyakoris kérdésnél látom, hogy a Fideszesek szinte mindenkit hazaárulónak könyvelnek el, ha ellentmond Orbánnak.2021. júl. 17. 16:02
11/27 anonim válasza:
Ellenzeki EP kepviselok mind hazaarulok!!! Sullyosbitja a helyzetuket, hogy ezt az orszag kuldottjekent teszik!!! Csak sajnos vissza tudnak elni a mentelmi jogukkal es a demokraciaba is kapaszkodnak erosen a szolasszabadsagot hangoztatva ... de lenyeg a lenyeg: aki a sajat hazaja ellen acsarkodik az Unioban es hatranyba akarjak sodorni az egesz orszagot mert abban biznak akkor majd a valasztok Fidesz ellen szavaznak, ezek mind-mind a hazajukat elarulo szemet emberek.
12/27 anonim válasza:
Nincs ilyen elképzelése a fideszeseknek hogy hazaárulók lennének.
A választások arról szólnak hogy különbözò programok versenyeznek egymással, kinek mi a szimpatikus arra szavaz.
Nekem teszik amit a kormány eddig csinált azért szavazom rájuk, de ha nyerne az ellenzék akkor sem esem kétségbe, hát ha én döntöttem rosszul, majd kiderül.😉
13/27 anonim válasza:
Egyet nem érteni lehet. Hazugságokat terjeszteni külföldön, és azért lobbizni, hogy Magyarország kapjon kevesebb pénzt (nem, nem Orbán Viktor kapja), na, az már hazaárulás. Sajnos az ellenzéki képviselők egy része önös érdekből átlép minden határt, és ez minden jóérzésű embert taszít pártállástól függetlenül.
14/27 anonim válasza:
No, azért hülyeséget állítasz kérdező.
15/27 A kérdező kommentje:
Nyilván én beszélek hülyeségeket… Elég megnézni a szavazás állását.
2021. júl. 17. 16:50
16/27 belapus válasza:
A kormánypárt vagy annak tagjai legtöbbször nem a magyar embereknek beszélnek, hanem a híveknek.Föltételezem, a belterjesség miatt a hívek nem igazán tudnák értelmezni a cizellált mondanivalókat, véleményeket, csak az olyan egyszerűeket, mint "hazaáruló", "Soros", "migráns" stb.
17/27 anonim válasza:
Kérdező nem tudom honnan szeded ezt a baromságot.
18/27 anonim válasza:
Van egy-két képviselő aki néha a hazája ellen beszél de azért ezt sem hívnám hazaárulásnak.
19/27 anonim válasza:
Más a vélemény az ellenzéknek, nincs ezzel baj,azért ellenzék, szó sincs hazaárulásról.
20/27 anonim válasza:
A szavazásod semmit nem mutat, mert adtál összesen 2 lehetőséget, és egyik sem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!