A Fideszeseknek honnan jön azaz elképzelés, hogy ha valaki nem ért egyet Orbánnal az hazaáruló?
Nincs ilyen elképzelés.
Én sem értek egyet Orbánnal, mégsem hazaárulóztak le soha.
Lehülyézni szoktak emiatt, de az egészen más.
Valószínűleg azért hazaárulózták le az illetőt, mert amellett,hogy nem ért egyet Orbival, lehet,hogy másban is van egyfajta hozzáállása.
2-es!
Szoktad te olvasni az itteni hozzászólásokat? Tele van az oldal hazaárulást kiáltó kommentekkel. Nevetséges.
Nem vagyok fideszes de hazaárulóknak tartom azokat az ellenzéki politikusokat akik Brüsszelben uszítanak a magyarok ellen.
Hirtelenében Dobrev Klára, Cseh Katalin, Donáth Anna, Ujhelyi István jut eszembe. Azok akik megszavazták Magyarország elleni eljárásokat is hazaárulóknak tartom.
Hazudnak amikor azt mondják, hogy nem a magyarok hanem Orbán ellen uszítanak.
3#
Én nem látom ezeket a kommenteket.Ma sem láttam ilyesmiket.
Egyébként az nem zavar,amikor a balosok lefideszeseznek valakit amiatt,mert éppenséggel nem szimpatizál az ellenzéki összefogással?
A balosok is ugyanúgy szoktak fröcsögni,mint a fideszesek.
Érdekes,én se szoktam oly gyakran látni a hazaárulós kommenteket.
Sem itt,sem a Facebook-on,sehol máshol.
Van egy-két elvétve,de nem ez az általános.
Én valahogy gyakrabban szoktam az ellenzéki oldalról a birkázást,csicskázást etc. látni.
Az nem tűnik fel a két szép szemednek,gyönyörűm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!