Támogatnál-e egy ilyen családpolitikát? Miért?
Minden család lefeljebb 3 gyereket vállalhat, ha többet szeretnének akkor örökbefogadás útján oldhatnák csak meg.
Kivétel persze ha ikerszülés miatt lesz több gyereke.
Az ilyen náci kérdésfeltevők (mint pl. feltételekhez kötni a gyerekvállalást) az alábbi kérdésnél akadnak el.
És mit csinálsz azokkal, ahol megszegik a szabályt? Mondjuk ebben a példában, az anya teherbe esik a negyedik gyerekkel.
Kényszer-abortusz? Vagy a harmadik szülése után eleve meddővé tennéd? Vagy engednéd megszületni, de elvennéd tőle, hogy intézetben nevelkedjen?
Na ezért írtam, hogy náci kérdésfeltevő!
#11 Jogos, hogyan lehetne szabályozni..
Mondjuk 3 gyerek után ingyenes fogamzásgátló termékkel, és 4. született gyerekre nem járna támogatás.
Nekem nem fáj ha más sok gyereket akar. De a megélhetési szülők sehova nem viszik az országot. 3 gyerekkel is már nőne a lakosság. Csak annak lenne több aki bír is róla gondoskodni. Plusz az állami gondozottaknak is javulna az integrációja és kilátásai.
Aki nem szeretne/nem lehet gyereke azt jelenleg erős hátrányok érik, nem kap adókedvezményt, nem jogosult otthonteremtő támogatásokra stb. Ez nagyon helytelen és diszkriminatív szerintem, de ez már nem kapcsolódik ehhez a kérdéshez.
Nem. A magyar nemzetnek sokasodnia kell, hogy erős lehessen. Ez pedig nagyon gátolná.
Így is irtó nehéz tenni a fogyás ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!