Miért ilyen alacsonyak a bérek?
Figyelt kérdés
Megkérddeztem az ismerőseimet hogy mennyit keresnek, a legtöbben 200 ezer nettó alatt. (nincs gyerekük)
Nevetséges hogy lehetnek ilyen alacsonyak a bérek Magyarországon.
2021. júl. 15. 17:02
1/36 anonim válasza:
Mert Magyarország jobban teljesít. Szinte az összes környező ország nagyobb ütemben fejlődik mint mi. Na de nem baj, a Fideszesek örüljenek továbbra is annak, hogy minden évben emelkedik kicsit a minimálbér. :)
2/36 anonim válasza:
Nem nevetséges, inkább szomorú, de sajnos ez nem megy egyik napról a másikra bármilyen kormány lesz.
3/36 anonim válasza:
Szambol vetted ki a szot 1-es☺
Oruljenek csak,nesze semmi fogd meg jol tudod😀
Lenyeg hogy van kozellenseg mindig
4/36 anonim válasza:
A jobban teljesít ,vagy is a gazdasági növekedés az szükséges ahhoz hogy a bérek folyamatosan tudjanak nőni. Azt nem mondanám hogy le vagyunk maradva , a csehek állnak kicsit talán jobban e tekintetben.
5/36 anonim válasza:
Csak a csehek? Csehorszag, Romania, Szlovakia, Szlovenia, Lengyelorszag, mind gyorsabb utemben fejlodnek, mint mi.
6/36 anonim válasza:
Kinek mi az alacsony. 2010 óta több mint 60%-kal nőttek a nettó reálbérek, folyamatosan záródik az olló a nyugathoz képest. Nekem az összes ismerősöm nettó 200 felett keres és én is.(Akiről tudom, mennyit keres.)
7/36 anonim válasza:
Záródik az olló. 😂😂😂
Csak azt felejtik el fideszesek, hogy az Unió nélkül már mind éhen haltatok volna
8/36 anonim válasza:
5 Persze már mindeni lehagyott minket, de majd jövőre fordul a kocka mi leszûnk a legjobbak🙃
9/36 anonim válasza:
Klári megmutatja hogy kell ezt csinálni.
10/36 anonim válasza:
Az mindenképp jó dolog hogy egyre több munkahely van, valamelyest segíti ez is a bêremelkedéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!