Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberális vagyok és nem értek...

Liberális vagyok és nem értek egyet a nem beoltottak megkülönböztetésével és lezárásokkal, akkor csak a Mi Hazánk maradt, amire szavazni tudok?

Figyelt kérdés
Liberális vagyok, nem értek egyet a vírus miatta lezárásokkal, önkéntes alapon támogatok minden bezárást ill. lezárást a svédekhez hasonlóan. Az oltásról is az a véleményem, hogy mindenkinek egyénileg kéne eldöntenie, hogy beoltatja magát a Corona-vírus ellen vagy nem, nem támogatok semilyen indirekt kényszert arra, hogy az ember beoltassák magukat, sem az oltás kötelezővé tételét egyes munkakörökben. Én teljes egészében az emberek egyéni döntésére és felelősségérzetére bíznám, hogy beoltatják-e magukat, vagy ha igen milyen vakcinával. Viszont az ellenzéki összefogás is támogatja a Corona-vírus ellen nem beoltottak diszkriminációját, a vita csak az oltóanyagok típusán van az Ellenzéki Összefogás és a kormánypártok között. A Mi Hazánk az egyetlenpárt, ami ellenzi a direkt vagy indirekt módon öröltett oltást. Akkor a Mi Hazánk az egyetlen párt, amire érdemes szavaznom?
2021. júl. 15. 14:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A koronavírus az évtized sorskérdése, ha abban egyetértész a Mi Hazánkkal, akkor szavazz rájuk.
2021. júl. 18. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!