Szerintetek is szanalmas Duro Dora es a Mi Hazank?
3-as!
Mielott hulyesegeket allitasz nezd meg a tobbi part bejegyzeset. A Momentum pl. tele van negativ kommentekkel, nem torlik a kommenteket. Ugyanugy a Jobbik es a DK oldala is tele van negativ kommentekkel. Csak a Mi Hazank torli a negativ kommenteket, meg a Fidesznel is vannak negativ kommentek.
A kérdező és a kérdések szánalmasak és hazugok.
Ha nem lenne most olyan fontos, hogy a Fidesz visszaverje a magyar-ellenes ellenzéket akkor talán rájuk is szavaznék.
HVG kitiltott pedig nem mocskolódok de védem a konzervatív, nemzeti, keresztény értékeket.
Nem lepődnék meg ha mocskolódtak azok akiket a Mi Hazánk kitiltott.
Csak azért nem fogok most rájuk szavazni mert nagyon fontosnak tartom a nemzet-ellenes ellenzék visszaverését.
Duro Dorát tisztelem. Dobrev Klárát a magyarok ellenségének tartom.
Én pl. a DK facebook posztjaihoz szoktam hozzászólni, és csak elmondom a véleményemet a baromságaikról, soha, egy kicsit sem minősítem őket magukat (pedig tudnám mivel), 10 mp-vel később már el is tűnik a hozzászólásom. Hát ez az a nagy sajtószabadság DK oldalon?
Emellett a pestisrácok oldalán (hogy nézzük a másik oldalt) is szoktam kommentelni, de ott is sok kommentem elszokott tűnni, pedig ott gyakran egyetértek a cikk megfogalmazójával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!