Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is szanalmas Duro...

Szerintetek is szanalmas Duro Dora es a Mi Hazank?

Figyelt kérdés
Erdekes modon, ha valaki negativ kommentet ir a bejegyzeseikhez hirtelen eltunik a komment es tobbe nem lehet kommentet irni egy bejegyzesehez sem, tiltjak a negativ kommenteloket. Ok beszelnek sajtoszabadsagrol, de ha valaki normalis hangnemben nem ert egyet a mondanivalojukkal egybol tiltjak oket. Szanalmas. A tobbi partnal abszolut nincs igy ha megnezitek a kommenteket a partok bejegyzesei alatt.
2021. júl. 3. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Szanalmasak.
Nem szanalmasak, nem kell sajtoszabadsag.
46 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Mint egy vergődő hal, ami kijött a partra...pontosan úgyan olyanok...22-től, ha minden jól megy Turó Torta ki is esik az összes szekta társaival együtt a parlamentből... :) vagy is ha jól tudom, nincs senki, akinek a hátán bent tudna maradni...úgy hogy taka van... :) taka vissza a puszta közepére csattogtatni az ostort vagy ki a nagyobb magyar vetélkedőt játszani vagy bánom is én...:)
2021. júl. 3. 11:47
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
"A Jobbik nem más, mint az MSZP jobboldali szárnya." - Csurka István
2021. júl. 3. 11:47
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Baloldali politikusok is ugyanezt csinálják. Innen lehet felismerni, hogy kinek csak egy lózung a szólásszabadság és ki az, aki komolyan is gondolja.
2021. júl. 3. 11:53
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Nem szánalmasabb, mint Orsós és bandája
2021. júl. 3. 11:53
 5/13 A kérdező kommentje:

3-as!

Mielott hulyesegeket allitasz nezd meg a tobbi part bejegyzeset. A Momentum pl. tele van negativ kommentekkel, nem torlik a kommenteket. Ugyanugy a Jobbik es a DK oldala is tele van negativ kommentekkel. Csak a Mi Hazank torli a negativ kommenteket, meg a Fidesznel is vannak negativ kommentek.

2021. júl. 3. 11:58
 6/13 anonim ***** válasza:
22%

A kérdező és a kérdések szánalmasak és hazugok.

Ha nem lenne most olyan fontos, hogy a Fidesz visszaverje a magyar-ellenes ellenzéket akkor talán rájuk is szavaznék.

2021. júl. 3. 12:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Mint emlitettem korabban is a komment szimplan nem egyeterto volt, mocskolodas abszolut nem volt jelen. Bar hiaba is magyarazom ezt a Mi Hazankosoknak. :)
2021. júl. 3. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
16%

HVG kitiltott pedig nem mocskolódok de védem a konzervatív, nemzeti, keresztény értékeket.

Nem lepődnék meg ha mocskolódtak azok akiket a Mi Hazánk kitiltott.

Csak azért nem fogok most rájuk szavazni mert nagyon fontosnak tartom a nemzet-ellenes ellenzék visszaverését.

Duro Dorát tisztelem. Dobrev Klárát a magyarok ellenségének tartom.

2021. júl. 3. 12:43
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
Kíváncsi lennék én arra a kommentre.....
2021. júl. 3. 12:44
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Én pl. a DK facebook posztjaihoz szoktam hozzászólni, és csak elmondom a véleményemet a baromságaikról, soha, egy kicsit sem minősítem őket magukat (pedig tudnám mivel), 10 mp-vel később már el is tűnik a hozzászólásom. Hát ez az a nagy sajtószabadság DK oldalon?

Emellett a pestisrácok oldalán (hogy nézzük a másik oldalt) is szoktam kommentelni, de ott is sok kommentem elszokott tűnni, pedig ott gyakran egyetértek a cikk megfogalmazójával.

2021. júl. 3. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!