Ha valami "csoda" folytán a "Mi Hazánk" megnyeri a választást, akkor az EU kirakna minket?
Nincs ilyen, hogy "kirakás".
Ne legyél már ennyire egyszerű buta... Vagy áhh... legyél. Mit érdekel engem :D
"Mi az, hogy nem lehet kirakni? Egy unióról van szó, ahol abszolút nem kötelező a részvétel, lásd: Nagy-Britannia. Ha egy ország túlságosan is különbözik az ideológiájuktól, simán kirakhatják őket."
Nagy-Britanniát nem kirakták, hanem kilépett. Népszavazást írtak ki, a nép megszavazta a kilépést, és kiléptek.
Kizárás nincs az Unió alapokmányában rögzítve, szóval nem rakhatnak ki. Eleve a belépéshez minden tagállam támogatása kell. Akkor a kirakáshoz is az kéne, az meg nonszensz.
6-os!
Nem mondod, hogy kilépett Nagy-Britannia? Egy szóval sem mondtam azt, hogy kirakták.
Az alapokmányt szerinted meddig tartana megváltoztatni, ha úgy alakulnak a dolgok? Tényleg ennyire naivak vagytok? Ha tegyük fel az egyik uniós tag elkezdi üldözni a melegeket vagy kisebbségieket szerintetek az unió szó nélkül hagyja? Mint mondtam az alapokmány nem garancia semmire.
Nem az EU rakná ki Magyarországot, hanem a Mi Hazánk vezetné ki Magyarországot az EU-ból, konkrétan a programjuk részét képezi.
Egyébként a legsúlyosabb büntetés amit az EU kiszabhat az az, hogy elveszik az ország szavazati jogát az Európai Tanácsában és a kizárják az EUs forrásokból.
Amúgy meg szerintem te vagy nagyon naiv, ha azt hiszed, hogy az unió többi országának nincs semmi haszna Magyarország tagságából és szimpla szívjóságból vagy ideológiai okokból engedik a magyarokat az asztalhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!