Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberális vagyok és nem értek...

Liberális vagyok és nem értek egyet a nem beoltottak megkülönböztetésével és lezárásokkal, akkor csak a Mi Hazánk maradt, amire szavazni tudok?

Figyelt kérdés
Liberális vagyok, nem értek egyet a vírus miatta lezárásokkal, önkéntes alapon támogatok minden bezárást ill. lezárást a svédekhez hasonlóan. Az oltásról is az a véleményem, hogy mindenkinek egyénileg kéne eldöntenie, hogy beoltatja magát a Corona-vírus ellen vagy nem, nem támogatok semilyen indirekt kényszert arra, hogy az ember beoltassák magukat, sem az oltás kötelezővé tételét egyes munkakörökben. Én teljes egészében az emberek egyéni döntésére és felelősségérzetére bíznám, hogy beoltatják-e magukat, vagy ha igen milyen vakcinával. Viszont az ellenzéki összefogás is támogatja a Corona-vírus ellen nem beoltottak diszkriminációját, a vita csak az oltóanyagok típusán van az Ellenzéki Összefogás és a kormánypártok között. A Mi Hazánk az egyetlenpárt, ami ellenzi a direkt vagy indirekt módon öröltett oltást. Akkor a Mi Hazánk az egyetlen párt, amire érdemes szavaznom?
2021. júl. 15. 14:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
3-as: Tisztába vagyok a Mi Hazánk ideológiájával, a vírusügyet kivéve semmi mással nem értek egyet velük, ideológialig több dologban értek egyet az Ellenzéki Összefogással, viszont nem szeretném a következő éveket bezárkóva tölteni, mert nem vagyok beoltott. 8/9-es: Engem nem érdekel Gödény, soha egyetlen írását se olvastam, és intrejújßat se láttam. Mégegyszer én nem vagyok az oltás ellen, aki akarja, annak meg kell adni a lehetőséget, hogy beoltassa mágat azzal a vakcinával, amivel szerete. Én a szankciókkal erőltetett oltás ellen vagyok..
2021. júl. 15. 15:14
 12/21 anonim ***** válasza:
33%
El kell olvasni Gödény írásait ,ő lesz a te embered.
2021. júl. 15. 15:39
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
Csak is az ellenzéki összefogás vall liberális elveket , csak ők állnak ki az oltatlanok jogaikért.
2021. júl. 15. 15:41
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
Ha tényleg liberális vagy, akkor nem szavazol a magukat annak mondó kultúrmarxista kommunistákra soha.
2021. júl. 15. 16:44
 15/21 anonim ***** válasza:
8%

Magyarországon nincs mit meghekkelni, mert a valasztasok nem digitalisak. El kell menni es egy papirt kell bedobni az urnaba amit autan kezzel megszamolnak. Nem csak fideszesek ulnek ott hanem minden párt delegal szavazatszamlalot, igy ha kijon egy eredmeny azt modositani nem lehet ugy hogy az ne tunjon fel.

A valasztas honlapjara csak az eredmenyek kerülnek fel, ott semmilyen szavazatszamlalas nem tortenik. Nyilvan ha BP valamelyik valsztokeruleteben nyerne a kezzel szamolt szavazatoknal 500 elonnyel az osszefogas akkor eleg nagy gyokerseg lenne a honlapra felvninni azt hogy megis a fidesz nyert 2000rel. Nyilvan feltunne a szamlaloknak es a partjuknak.

2021. júl. 15. 18:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerinted akkor az összeszámolt adatokat feladják papíron levélként gyorspostán motoros futárral a központba vagy mi ? majom...

Vagy betelefonálnak azt ott állnak a háta mögött,hogy jót mongyá ám,ne kamuzz,,,te meg a vonal végén azt írd amit mondanak ne kamuzz !

Persze majd papírral rohangálnak az ország egyik feléből a másikba nem ?

Nem esett még le,hogy nem a megyénként vagy körzetenként van a hiba,hanem a központban ?

2021. júl. 15. 19:03
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha kijon valamelyik korzetben hogy 48702 szavazat a fideszre majd 51006 az osszefogasra akkor ezt dokumentaljak. Kvazi az alairasaval ezt mindenki elfogadja.

Nem tud mast bediktalni mert akkor kiderulne hogy igazabol csak 48702 szavazatot kapott a Fidesz es nem 63456ot. Vagy szerinted mondjuk az ellenzeki nem diktalja le a sajat szamaty majd azt ellenorzi valaki hogy az lett feltoltve? Egybol kibukna hogy Gizi neninel csak 48702 szavazata van a fidesznek, o ezt diktalta benaz MSZP-nek aztan a honlapon meg 60000et irnak.. Te tenyleg ilyne hulye retardalt vagy?

Csalni nem igy kell, ez az ilyen egybites barmok megoldasa lenne mint amilyen te vagy.

Meg az sem mukodik hogy a fideszes kap egy stocot es o direkt 50nel tobbet szamol a fidesznek, mert azt a stocot utana valaki mas, pl egy ellenzeki delegalt ujra megszamolja.

A szamolas nem bemondasra megy, hanem tobbszor ellenőrzik egymast. Ezért is delegal minden part szamlalot kb mindenhova. A nagypartok biztosan.

2021. júl. 15. 20:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Raadasul ha a sajatjanal tobbet diktalna be valaki mondjuk 50000 helyett 60000et akkor a masikebol, a tobbiekebol le kene venni azt a pluszt. Ugyanis ha kijon hogy 103000en voltak egy korzetben szavazni es ennyi szavazolap fogyott(ezzel szinten el kell szamolni) akkor fura lenne hogy a 10000re tobb fidesz szavazattal együtt ossz 113000 szavazat lenne. Ha meg a masiket csokkentik 10000rel szerinted nem tunne fel a dknal hogy hoppa Kovacs Kalmanne partdelegalt azt mondta 50000szavazatunk van az oldalon meg csak 40000...

Soha, ismetlem soha nem volt panasz meg arra, 90 ota biztos nem, hogy igy akartak volna csalni szavazaskor. Nem is erdemes, mert ha valaki nem olyan egybites mint te azonnal észrevennek hogy mas szamot diktalnak be es hitelesitenek mint ami a szavazatszamlalaskor kijon..hisz pont azert van ott Kovacs Kalmanne hogy erre figyeljen.

2021. júl. 15. 20:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Bocs,de nem tudom elolvasni mit írsz,hiányoznak az ékezetek meg tök alap dolgok,meg keverednek a betűk,ha már okoskodunk,akkor adjunk már erre is egy kicsit,mert így nem hiteles.

De azért biztos igazad van....

2021. júl. 15. 21:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Siman ertheto, de nyilvan nincs erved..

Soha eletedben nem voltál szavazatszamlalas kornyeken igy total baromsagokat beszelsz. Fogalmad sincs hogyan mukodik, mi biztositja a demokratikussagot.. Majd amikor tavasszal mesz szavazni, kerdezd meg az ott uloket mi szavatolja hogy ne csaljanak a szamolaskor. Azt fogjak mondani hogy egymaseit tobbszor ujraszamoljak, es csak akkor fogadjak el ha tobb kulonbozo embernek(mas mas partbol) is ugyanaz jon ki. Aztan ezt feljegyzik egy hivatalos papirra, ami tobbek kozott le van pecsetelve.

Ha csalnak, akkor nem itt csalnak. Hanem atjelentessel pl.

2021. júl. 15. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!