Mit kérne Szijjártó néhány angol leckéért Karácsonynak?
Szijjártó eligazította a CNN-t: Álhír, hogy összekevernénk a pedofíliát a homoszexualitással
Szijjártó megvédte a magyarokat - angolul -megint.
Hidd el, ha esetleg veletlen Karacsony lenne a kovetkezo miniszterelnok, addigra kielegito lesz az angoltudasa.
Mellesleg en felsofokon beszelek angolul, es orban angolja csapnivalo. Neha meg alapveto igeket sem kepes helyesen ragozni. Egy laikusnak lehet ugy tunik, hogy nagyszeruen beszel. Es akkor a kiejteserol meg nem is beszeltem.
21, én kinn élek Angliában, egyetemista vagyok. Valóban nem posh amit Orbán beszél, de több mint elég tárgyaláshoz.
És ezt a szintet KariGeri max akkor tudja hozni, ha orrba-szájba tanulja jövő tavaszig. Kizártnak tartom.
Kar, hogy nem szamit, mert a hivatalos targyalasokhoz kotelezo ha jol tudom, minimum ket tolmacs. De ezt mar mas is irta korabban az elozo kommentek soran.
Szoval vitatkozhatunk a vegtelensegig, meddo tema. Egy kozepfoku angoltudas, ha kelloen be vagy gyakorolva, teljesen elegendo unofficial.
21
Ki mondja, hogy felsőfokon beszélsz angolul? Tényleg van ilyen vizsgád?
Modortalanak tartom, hogy osztod nekünk az észt miközben még egy ékezetes billentyűre se telik.
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke. Nem illik a nevét kisbetűzni.
Mellesleg, soha nem volt angol nyelv vizsgám. Nem volt rá szükség -:)
Kepzeld van, sot hollandul is felsofokon beszelek, es nemetul sem adnak el.
Angol nyelvu billentyuzetrol hallottal mar? Ott nem hasznalnak ekezetet.
Mellesleg, ha mar nem beszelsz kerdezo angolul (ami eleg szomoru), akkor meg plane hogy jossz ahhoz, hogy kritizald mas nyelvtudasat.
A bajszos szar úgy szaladt neki az EU képviselőségnek új kihívásokat keresvén, hogy nem beszélt semmilyen nyelven. Amikor jóindulatúan megelőlegezték neki a német nyelvtudást, még ő maga is erősen "jóindulatú beállításnak" nevezte.
Azon is rugóztak egy darabig, aztán csak ráunt mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!