Elképzelhető, hogy Puzsér Róbertet és Berki Krisztiánt meglincseli a feldühödott tömeg ha Karácsony Gergely néhány százalékkal kap ki Tarlóstól?
Izlandon Jón Gnarr színész, humorista, politikus 2010-től 2014-ig Reykjavík polgármestere volt. Ukrajnában Olekszij Valerijovics Honcsaruk színész, humorista, politikus 2019 augusztus óta miniszterelnök.
De a magyar társadalom még mindig azon színvonalon van leragadva hogy "puzsér csak egy fidesz troll".
Ez hűen tükrözi azt a végtelenül alja kulturális, társadalmi, politikai színvonalat ami ebben az országban van.
Berki nem tényező.
Viszont, ha Puzsér a várakozáson felül teljesít, akkor a DK-MSZP tengely elgondolkozhat, hogy nem Karácsonyt kellett volna támogatniuk. (Tudom, volt előválasztás, de egyetlen értelmes ember nem indult rajta.)
A "demokratikus ellenzék" kisebbségi tömege mi jogon dühödne fel, ha én Berkire szavazok? Vagy Berkire lennének dühösek? Nincs joga indulnia a nagy "demokratikus ellenzék" szerint? Vagy nekem nincs jogom rájuk szavazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!