Mi ez a nagy optimizmus Karácsony és néhány vidéki város győzelme miatt? Csak én érzem azt sajnos, hogy ez csak egy kis könnyelműség a Fidesz részéről és 22-ben soha nem látott módon fognak nyerni?
"Ott fogják őket akadályozni ahol csak tudják és így pedig baromi nehéz bizonyítani."
És hogy bizonyítsa be az ellenzék az összefogás erejét és úgy egyáltalán az esélyüket, ha soha meg se próbálnának győzni? Egy erős ellenzék ált. nem 4 évente erősödik meg, hanem 4 éven át, ami alatt építik az imidzsüket.
Egyébként pl. Hódmezővásárhelyen Márki-Zay folyamatosan kapta a savazást és látod elsöprő többséggel vitte újra a választást. Az, hogy támadni fogják ezeket az új polgármestereket önmagában nem dönt el semmit.
Minél jobban fogják őket támadni, annál jobban meg fognak erősödni.
Az ember márcsak ilyen.
Az a vicces, hogy ha nyer a Fidesz, ha nem akkor is minden az ő hibájuk. A szomorú meg az, hogy ezt egyesek komolyan is gondolják.
Kezd kifújni ez a kétharmad és bár szerintem nincs miért panaszkodni de az eredmények a nagyvárosokban azt mutatják, hogy sokan elhiszik hogy az ellenzék tudná ezt jobban is csinálni. Szerintem ha holnap lenne országgyűlési választás jó eséllyel rosszabb eredményt érne el a Fidesz mint amit 2018-ban tudott. 22 meg olyan messze van, hogy addigra esélyt latolgatni kár is.
Attól ha egy kenyér el kezd penészedni, attól még egyes részei ehetőek. Aztán a penész tovább terjed, majd rohad s az egész kenyér ehetetlen lesz!
Nem csoda, ha ezek után mindenki a friss kenyérről álmodozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!