Márki-Zay Péter VS Jakab Péter Ti kit tartotok erősebbnek?
Figyelt kérdés
Jakab Péter a szókimondó, és Márki Zay, aki polgármesterként már bizonyított.2021. júl. 7. 19:39
21/29 A kérdező kommentje:
#20 Honnan tudod, hogy nem sportol semmit?😏
2021. júl. 8. 20:00
22/29 anonim válasza:
Kormányváltás előtt először is kormányzóképes ellenzék kéne. De sajna Márki-Zaynak a szeme se áll jól, Jakab meg egy igazi barom, szóval ez a kettő nagyon felejtős.
23/29 A kérdező kommentje:
#22 A többi meg sajnos még inkább
2021. júl. 10. 13:32
24/29 anonim válasza:
Mit bizonyított MZP polgármesterként? Nem vagyok odavaló, nem tudom miket csinált. Ez nem kötözködés, hanem tényleg érdekel.
25/29 anonim válasza:
#21 Még nem láttam tőle semelyik oldalán olyan kép3t ahol sportol
26/29 anonim válasza:
#Beszélt valhol arról, hogy manapság milyen sokan futnak maratont.
27/29 A kérdező kommentje:
Én csak úgy hallottam, meg láttam, hogy ígéreteinek 70%-át teljesítette 2 év alatt mint polgi és azért az mégis jobb, mint némelyik jelölt aki vaktába lövöldözik és semmilyen terve nincs.
Úgy sem volt könnyű, hogy a kormányunktól egy fikarcnyi támogatást nem kapott.
2021. júl. 12. 07:35
28/29 anonim válasza:
27 oké ezt hallottad. Én is hallottam. De mi az ami megvalósult az ígéreteiből? Mik voltak az ígéretei? Mert ezt sehol sem találom.
29/29 A kérdező kommentje:
Hát...😅
Nem tudom
Hátha majd jön valaki ide Hódmezővásárhelyről🤷♂️
Bármi is az, még mindig jobb mint a jelenlegiek😒
Visszautasítják az EU-t, de a rengeteg pénzt, amit tőlük loptak, azt mem tagadták meg
2021. júl. 13. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!