Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki Zay Péter lehet miniszte...

Márki Zay Péter lehet miniszterelnök 2022-ben?

Figyelt kérdés
Én nagyon nagyra tartom őt és a munkásságát. Az ő neve szinte már fogalomnak számít az ellenzéki politikusok között és nagyon tehetséges, vezető alkat. Én simán eltudnám képzelni őt miniszterelnöknek is, már csak amiatt is, ahogyan a polgármesteri teendőit is elvégzi olyan hihetetlenül ellenséges és korrupt légkörben. Erre azt hiszem nem sokan lennének képesek.

2019. márc. 11. 12:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2019. márc. 11. 12:09
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Melyik országban?
2019. márc. 11. 12:10
 3/21 anonim ***** válasza:
12%
Nem lehet. A Fidesz nem engedi.
2019. márc. 11. 12:13
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Ahhoz előbb olyan pártnak a képviselőjének kellene lennie, amit az emberek kormányra szavaznak.
2019. márc. 11. 12:16
 5/21 anonim ***** válasza:
57%
xd
2019. márc. 11. 12:28
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

"Én nagyon nagyra tartom őt és a munkásságát. Az ő neve szinte már fogalomnak számít az ellenzéki politikusok között és nagyon tehetséges, vezető alkat"

Milyen munkásságát? Hisz nem csinált semmit. Az interjúkban is olyan válaszokat tud csak adni hogy "támogatom meg nem is, csatlakozom meg nem is"

Most meg csinált egy pártot ami ugyancsak nem képvisel semmit Hódmezővásárhelyet meg hagyja rohadni úgy ahogy van.

Ha ez valóban fogalom az ellenzéki politikusok körében akkor csak annyit jelent nekik hogy "hogyan csezd el a politikai pályafutásod mielőtt még elkezdődött volna"

2019. márc. 11. 14:20
 7/21 anonim ***** válasza:
59%
Még viccnek is rossz lenne.. Hódmezővásárhelyen megmutatta mit tud és ősszel meg is mutatják a választók, hogy mivel eredményezik ezt.
2019. márc. 11. 17:40
 8/21 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem a felelősségérzete, habitusa, tisztessége alapján alkalmasabb lenne mint Antall óta az összes surmó Me. együttvéve!
2019. márc. 11. 17:55
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem lesz.
2019. márc. 11. 18:58
 10/21 anonim ***** válasza:
22%
hogy egyesek miért gondolják hogy ennek a kormánynak ilyen sok ideje van???
2019. márc. 12. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!