Szerintetek van arra bármilyen esély, hogy Márki Zay Péter nyerje meg az előválasztást?
Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 20:52
A kérdező szavazást indított:
Van, az előválasztásig még bármi lehet
Nincs
71 szavazat
1/14 A Cenz Ura válasza:
Nem becsületes meg jóakaró ember kell ide, hanem aki nem fél bemocsokolni ezzel a fidesz nevű döggel a kezét
2/14 anonim válasza:
Fifty-fifty, tehát fele-fele (amúgy ha mégis kell választani, akkor inkább a nincs.)
4/14 anonim válasza:
Sajnos nemsok. A még megmaradt ellenzéki média Dobrevet és Karácsonyt nyomtatja.
6/14 anonim válasza:
Az előválasztáson van esély csak nem sok. Közös jelöltként viszont neki lenne a legtöbb esélye leváltani Orbánt.
7/14 anonim válasza:
Eddig egyedül ő bizonyította hogy le tudja vinni kutyába a fideszeseket.
A jutúbra fel szokta tölteni az önki űléseket amiket polgiként vezet.
Kb csókolommal köszönnek és esengenek neki a fideszes képviselők ő pedig nyíltan mellébeszélés nélkül egyenesen és szigorúan válaszol.
Nincs mellébeszélés nincsen velük mutyi nincs egymás sértegetése csak a tények.
Ezek alapján ezért nekem ő leg meggyőzőbb jelölt.
Annyi hogy neki nem valószínű hogy lesz 1 milliárdja kampányra viszont a vitákon ott lesz és bizonyíthat.
8/14 anonim válasza:
Én rá fogok szavazni, mert mindent megfontolva őt tartom a legszimpatikusabbnak.
9/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs, nem sok mindent rakott le az asztalra
10/14 anonim válasza:
#9 Hódmezővásárhely polgármestereként 2 év alatt az ígéreteinek már 70%-át teljesítette. Ilyen szempontból más eddig a közelébe se ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!