Marki-zay-péter fideszes ?
Nezd meg videoit.
2010ben szavazott utoljara a fideszhez.
Jelenleg a legtisztessegesebb miniszterelnok jelolt.
Hodmezovasarhely fuggetlen polgarmestere.
A fideszt elszamoltatna, akar csak az osszes ellenzeki part.
Nem hinném, hogy Fideszes lenne mert ahogy polgi lett itt vásárhelyen, egyből tisztogatásba kezdett a fideszesek között a városházán meg hivatalokban.
Viszont nem túl sokat tesz a városért, többet látok tőle kampányt mint bármit a városért.. Lázár fideszes volt de az legalább fejlesztette a várost, mióta Márky van azóta megállt a fejlődés , csak azok a projektek futnak tovább amiket még Lázár intézett, de újak nem nagyon vannak..
Szóval nekem vannak kétségeim a miniszterelnöksége felől ha egy vidéki várost nem tud rendesen vezetni akkor mit akarna az országgal
Miert kell elszamoltatni?
Hallgasd meg Marki-zay videoit megegyszer tudom javasolni, aztan donstd el hogy el kell e szamoltatni a fideszt.
Vagy ha szerinted ha az adofizetok penzenek ellopasa felelossegre vonast nem igenyel akkor ne faraszd magadat.
A 4 es valaszolo valszeg egy fizetett fideszes troll, de hogy nem vasarhelyi az biztos.
Azt tudom tovabbra is javasolni, hogy hallgasd meg barmilyen interjujat es dontsd el te milyen ember.
Csak Fideszes troll lehet aki leírja a véleményét? Te vásárhelyi vagy?
Mert én igen..
#4 #6
A Fidesz lehetetleníti el a fejlesztéseket, pont azért, hogy az ott lakók (pl. Te) legközelebb ellene szavazzanak. Érdemes megnézni a Facebook oldalát, ott rendkívül transzparens módon számol be mindig ezekről az ügyekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!