Nagyon hangoztatják mostanában az aranykészleteket. Szerintetek a fidesz abból is fog lopni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 08:13
1/13 anonim válasza:
Garantáltan igen. Orbán már meg is tekintette a készletet, hogy tudja a megfelelő tárolásra mit kell építenie a kúriájába és mekkora területen lehet majd elhelyezni.
2/13 anonim válasza:
Akár lop belőle, akár nem , a krumpli rágó pártbirkák, garantáltan tapsolni fognak ehhez is, mint minden lopáshoz, hisz minden amit a Fidesz lop az számukra nem lopás, hanem tisztességes kereset kiegészítés.. xD De ha az ellenzék csinálná pont ugyan ezt, akkor a krumpli keményítőjétől habzószájjal hisztiznek a korrupció ellen.. :)
3/13 anonim válasza:
Stadion,Mészáros,oltás,lopnak,LMBTQR,krumpli.
4/13 anonim válasza:
3-as várjál ilyet én is tudok :)
#Soros #Gyurcsány #Soros #Gyurcsány #migráncsok # Soros #Gyurcsány #EU #Soros #Gyurcsány #Gyurcsány #Brüsszel #Gyurcsány #Nyugat #Gyurcsány #Soros #Gyurcsány #nyugat #Gyurcsány leírtam a teljes Fideszes politikai szókészletet? :)
5/13 anonim válasza:
Orbántól kevés nagyobb tolvaj született e világra!
Én be sem engedtem volna ilyen kényes helyre, ráadásul ő még nincs is nemzetbiztonságilag átvilágítva!
6/13 anonim válasza:
Abból sem. Annyira szánalmas ez a kérdés.
7/13 anonim válasza:
harmincszorosára nőtt az aranytartalék 3 év alatt, rögtön megindult a károgás ballibék részéről
8/13 anonim válasza:
"Áh, nem, dehogy is. Nem olyanok, nem nézem ki belőlük ezt."
9/13 anonim válasza:
"Szerintetek a fidesz abból is fog lopni?"
Már megtörtént. Mészáros megvette az egészet egy 100 forintos közbeszerzésen.
10/13 anonim válasza:
2010 előtt, egy Surányi György nevű gazember herdàlta el az aranykèszlet nagy rèszèt. A Fidesz kormány, most több mint 30 szorosàra növelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!