Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon hangoztatják mostanában...

Nagyon hangoztatják mostanában az aranykészleteket. Szerintetek a fidesz abból is fog lopni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 08:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Garantáltan igen. Orbán már meg is tekintette a készletet, hogy tudja a megfelelő tárolásra mit kell építenie a kúriájába és mekkora területen lehet majd elhelyezni.
2021. júl. 7. 08:16
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Akár lop belőle, akár nem , a krumpli rágó pártbirkák, garantáltan tapsolni fognak ehhez is, mint minden lopáshoz, hisz minden amit a Fidesz lop az számukra nem lopás, hanem tisztességes kereset kiegészítés.. xD De ha az ellenzék csinálná pont ugyan ezt, akkor a krumpli keményítőjétől habzószájjal hisztiznek a korrupció ellen.. :)
2021. júl. 7. 08:42
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Stadion,Mészáros,oltás,lopnak,LMBTQR,krumpli.
2021. júl. 7. 08:44
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

3-as várjál ilyet én is tudok :)

#Soros #Gyurcsány #Soros #Gyurcsány #migráncsok # Soros #Gyurcsány #EU #Soros #Gyurcsány #Gyurcsány #Brüsszel #Gyurcsány #Nyugat #Gyurcsány #Soros #Gyurcsány #nyugat #Gyurcsány leírtam a teljes Fideszes politikai szókészletet? :)

2021. júl. 7. 08:52
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Orbántól kevés nagyobb tolvaj született e világra!

Én be sem engedtem volna ilyen kényes helyre, ráadásul ő még nincs is nemzetbiztonságilag átvilágítva!

2021. júl. 7. 09:05
 6/13 anonim ***** válasza:
9%
Abból sem. Annyira szánalmas ez a kérdés.
2021. júl. 7. 09:11
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
harmincszorosára nőtt az aranytartalék 3 év alatt, rögtön megindult a károgás ballibék részéről
2021. júl. 7. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
"Áh, nem, dehogy is. Nem olyanok, nem nézem ki belőlük ezt."
2021. júl. 7. 11:33
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

"Szerintetek a fidesz abból is fog lopni?"

Már megtörtént. Mészáros megvette az egészet egy 100 forintos közbeszerzésen.

2021. júl. 7. 12:12
 10/13 anonim ***** válasza:
2010 előtt, egy Surányi György nevű gazember herdàlta el az aranykèszlet nagy rèszèt. A Fidesz kormány, most több mint 30 szorosàra növelte.
2022. aug. 18. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!