Tényleg eltüntette a Fidesz kormány Magyarország aranykészletét?
á dehogyis,
ott van az a magánnyugdíjpénzem mellett
csak mára a mészáros vagyon szerves részévé lett
Mi ez a hazugság megint?
Magyarország aranykészletéből a fidesz-kdnp alatt szereztek VISSZA!
"Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke ma bejelentette, hogy Magyarország tízszeresére növelte aranytartalékát, így már 31,5 tonnányi arannyal rendelkezik hazánk. "
"Az aranytartalékot még Surányi György jegybankelnöksége alatt kótyavetyélték el arra hivatkozva, hogy a dollárnak jobb a hozama. Aztán a dollárnak lement a hozama, 62 tonna arany elpárolgott és most nagyon jól jönne, de nincs....A Magyar Nemzeti Bank tájékoztatása alapján Magyarország aranytartaléka 3,1 tonna....A jegybank 1990-es döntése értelmében az addigi 65 tonnás aranykészletet rövid idõ alatt szinte teljes egészében értékesítették."
Nem kellene hazugságokat terjeszteni. Erre való az internet, hogy hülyeségek leírása ELŐTT rákeress a valóságra.
Még ha csak azt tüntette volna el......
Eladósította 100 évre az országot egy olyan orosz hitellel ami még az IMF hitelnél is kedvezőtlenebb.
Az unokáink is azt nyögik majd amit ez az őrült most művel.
#4 Már kértem hogy ne hazudj! A paksi beruházás hitele 10 milliárd eurós és nem kötelező az oroszoktól felvenni, kiváltható bármikor kedvezőbb kamatozású hitellel. Mindez egy beruházásra megy el, ami az elkövetkezendő évtizedek olcsóbb energiaellátását fogja biztosítani az országnak.
Ezzel szemben a Bajnai féle imf hitel 20 milliárdos volt.
"A 12 milliárd eurós beruházásból 10 milliárd eurót 4-5%-os kamatozású devizahitel formájában vesz fel a kormány, melynek törlesztését 2023-tól vett 30 évig törlesztik az"
"összesen 20 milliárd eurós hitelkeretet szavaztak meg hazánknak. Ebből 11,9 milliárd eurót az Európai Bizottság, 6,5 milliárd eurót az IMF, egymilliárdot pedig a Világbank bocsátott rendelkezésre."
"Ebben a szócikkben egyes szerkesztők szerint sérül a Wikipédia egyik alappillérének számító, úgynevezett semleges nézőpont elve (a vita részleteihez lásd a vitalapot)"
Igen olvastam, mivel le van titkosítva a szerződés így a benne szereplő adatok hasra ütés szerűen vannak beleszerkesztve.
Nem sok wiki linknél fordul elő a fenti szöveg.
Kértelek ne hazugsággal vádolj hanem érvelj.
Nem tudni a pontos feltételeket mert még az országgyűlési képviselők sem olvashatták, azt tudni a beruházás feltételeit Putyin diktálta és Magyar beruházó alapból esélytelen a tenderek 90% ának elnyerésére mert Putyin ugyan úgy írta meg mint Orbán..... Annyi a különbség Putyin nem Mészárosra szabta a tendereket hanem Oroszországra így kifizetjük a hitelt és a beruházást végzők is Oroszok, tehát instant kiviszik a pénzt Oroszországba.
Egyszerűen szégyen az, hogy aki forrásokkal, hivatkozásokkal alátámasztva érvel az le van pontozva, aki pedig csak egy Fidesz-gyűlöletet belekiabál a világba az pedig fel van pontozva.
Tényleg a Fidesz csinál propagandát és a Fidesznek van mocskolódó kampánya?
Teljesen mindegy, hogy van-e Magyarországnak aranya vagy nincs.
"jelenlegi árfolyamon számolva mintegy 1,24 milliárd dollárt kitevő 31,5 tonnás aranytartalék"
Mo államadóssága 27000milliárd forint, az arany értéke 400milliárt forint. Ez 1,5%, édes mindegy.
#6 Aha, értem. Szóval TE szerinted nem tudni mennyi is a beruházás költsége és én hazudok, amikor egy wikipédiás adatot rakok be.
Csak éppen ha SzERINTED nem tudni a beruházás költségét akkor te mégis milyen alapon dobtad be amit írtál? Honnan vetted hogy eladósították vele az országot?
Fogalmad sincsen semmiről, még te magad is elírod hogy nem tudod, de ettől még lazán behazudod ami éppen eszedbe jut. ÉN nem kamuztam, utána néztem annak ami fellelhető volt.
Te viszont önmagadról bizonyítottad hogy gátlástalanul hazudsz. Minek? Tényleg ennyire gyenge vagy és nem megy másképpen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!