Gyurcsány Ferenc 2010 előtti horrorkormányzása nélkül hol tarthatna most Magyarország?
Figyelt kérdés
Nyugati országok elkerülték az orosz megszállást már ezzel előrébb voltak, de mikor végre túljutottunk a kommunista diktatúrán akkor jött az újabb kommunista brigád Gyurcsányék szerepébe és taccsra vágták az országot 2008-ra , ha nem váltják le hazugságokkal a Fideszt és azóta fejlődő pályán lennénk hol tarthatna már az ország?2021. júl. 4. 13:05
31/43 anonim válasza:
30: nekik azt sulykolják, hogy minden ellenzéki híroldal hazudik, csak a fideszes mond mindig igazat
32/43 kretens válasza:
Én műtőssegéd vagyok.Csak annyit szeretnék hozzáfűzni tömören ehhez a cikkhez hogy Gyurcsány Ferenc kormányzása idején húsvétkor és karácsonykor mindig kaptunk egy kis kiegészitést ajándékként a fizetésünk mellé.Ez legtöbbször vásárlási utalvány formájában kaptuk.2010-után ez szépen elhalt.Ja és 2010-előtt vissza lehet ellenőrizni hogy hányan dolgoztak az egészségügyben vagyis egy betegre hány szakszemélyzet jutott és hányan vannak most.Sokan megdöbbennének persze nem pozitiv irányba hanem negativ irányba.Mindenki a szemének higgyen ne a propagandának.
33/43 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel nem jött volna létre az első kétharmad. A fidesz nem tudta volna lebontani a jogállamot, nem tudta volna megváltoztatni a választási törvényt, és most valamilyen szintű több párti demokrácia lenne.
34/43 anonim válasza:
Kretens, mutatnál erről valami statisztikát, hogy mennyien dolgoztak 2010 előtt én után?
35/43 A kérdező kommentje:
- 3,7 millióról 4,5 millióra nőtt a foglalkoztatottak száma (100 ezer közmunkás van, mielőtt valaki ezzel jön). MSZP alatt majdnem 3,9 millióról csökkent 3,7 millióra.
- Munkanélküliségi ráta 11,2%-ról 4,3%-ra csökkent. MSZP alatt 5,8%-ról 11,2%-ra nőtt.
2021. júl. 6. 19:57
36/43 anonim válasza:
Azt vágom, azt a választ én írtam. Engem Kretens infója érdekel és kifejezetten az egészségügyi dolgozók.
37/43 anonim válasza:
35 Neked komoly problémád van a fizetés ugyan annyi mint 11 éve.Ha ma egy fital lakást akkar nem tud venni mert elszáltak az árak.Ha albérlett akkar azt se mert ott is elszáltak az árak.Nyugaton is ez tőrtént de ott a bérek is nőttek.Szerinted egy fiatal mit fog csinálni 2021 ha itt nem tud megélni.A 27 % áfa ami a szegények adója szóval a kevés fizuból még adózni is kel 1000.De az adó nem a szociális hálora megy hanem stadiónra amiket nem nyereséges az üzemeltetése.Meg tudód rengeteg magyar van kint aki töltt fel videókat is kint az ugyanazok az árak mint itt élelmiszer.Csak 3 fizuból.Bár tudom neked az fizetés emelés hogy, inflációt követtik ami nem emelés.Hiába mások a számok az életszinvonal nem javult nem jutsz 1 a kettöre és hónapról a kövi hónapra élsz.De mond már meg 100000 több ember aki regisztrált a münaügyibe.Miben segítete a kormány ja semmiben de akkor én feltezem a kérdést minek adózak ha az adó vadászkiálitás,Kinai egyetem épitésére megy.Engem meg ki rúktak a covid miatt igy jártál hozálásal a fidesz meg a ner lovagok ka....be.
38/43 anonim válasza:
És amikor jönnek a választások igérnek fizetés emelést a 11 év allat 2/3.Eu pénzekből nem sikkerült javitani semmin aki meg nyugerekből a krumpli miatt a fideszre szavaz remélem ha van túlvilág a pokolba kerül.A lehetősége meg volt a kormánynak de ők csak loptak és azt is meg mondom többet egy kormánynak se lesz 2/3.De ami legdurváb az orbán család gazdagodása.Mert Orbán Viktor megszüntete a törvényt amely tiltóta a politikusok család tagjainak pályázaton való indulását.És az eu tétlensége hogy, diktaturát pénzeltek 11 évig.Mert magyar pénzből fele ekkora hatalma se lenne a ner lovagoknak.
39/43 anonim válasza:
Akkor mi az oka annak, hogy nyugaton jóval kevesebb embernek van saját lakása?
40/43 anonim válasza:
Az hogy, magasabak a bérek és röhögve ki fizetik.Meg náluk más a nyudij nem másnak fizetik mindenki magának fizett.Igy késöbb csak nyaralásal kel foglalkozni nem létbizonytalanságal.De szerinted itt hányan dólgozták végig életüket.A korai nyugdijazásal mert itt munkát se tudnak adni.Azért van még ez nyugdij mert akkor ki derülne mennyien nem is dolgóztak életükbe 1 évet se.És ezek az emberek meghalnának nem krupliért szavaznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!