Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Magyaroszágon...

Szerintetek Magyaroszágon vége van a covid válságnak?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 13:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Még csak ezután kezdődik majd.
2021. júl. 3. 13:10
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Nyári szabira ment, ősszel újra lovagolhat elől a csatába viktátorkirálycsászár,
2021. júl. 3. 13:12
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

Dehogy nincs vége!!!

Nyári szabadságon van és majd brutális erővel jön ősszel. Már most fosok tőle nem tudom idegileg meddig fogom ezt bírni olyan mint egy háború. Csak most az emberiség egy láthatatlan gyilkossal harcol.

2021. júl. 3. 13:13
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Vége van, választási évben nincs járvány meg korlátozások, utána pedig már külföldön is megunják a virusosdit.
2021. júl. 3. 13:18
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

A covidnak remélhetőleg. A válság még csak kezdődik sajnos. Műszaki cégnél dolgozom, és mindenhol kevés az ember és ürülnek a raktárak, mert több mint egy éve nem volt meg a szokott termelés. Rengeteg alapanyagnak is megy fel az ára, acél, műanyag, és nem a szokványos évi pár százalékkal. Van ami egyik napról a másikra másfélszeresére ugrott. Más termékek ára meg apránként, de folyamatosan megy felfelé. Úgy képzeld el hogy rengeteg helyről ha árajánlatot kérek, az egy-két napig, max egy hétig érvényes, mert a partner nem tudja garantálni hogy nem kényszerül ö is néhány napon belül áremelésre.

Szóval ennek még majd most lesz meg a böjtje.

2021. júl. 3. 13:18
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

5os a vírus rol van szó nem a gazdaságról.

A vírusban én se nagyon hittem amíg 10 napig oxigenen nem voltam Korányiban kétoldali tüdőgyulladás, egyoldali veseleallas stb 36 evesen.

Es nem, nem cigztem előtte. Mellettem három ember halt meg a 10 nap alatt. Meg fulladtak,

2021. júl. 3. 13:22
 7/17 anonim ***** válasza:
65%

Azóta remalmom vannak nyugtató és antidepresszánst szedek idegileg annyira megviselt a halálfélelem, szorongas idegesség hogy bármikor gépre kerülhetek remegtem végig mennyi a szaturaciom féltem az orvostól mikor mondja feltesz a gépre. Kórházban úgy hívták a gépi osztályt hogy vágóhíd.

Borzalmas leírhatatlan senkinek se kivanom

2021. júl. 3. 13:24
 8/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom, én ma reggel is voltam bevásárolni, és továbbra is igaz, hogy ami korábban 400 forint volt, az most 500. Ami 500 volt, az 600. Nekem ez elég súlyos válságnak tűnik, hacsak pikkpakk nem tornázzák fel a fizetésemet annyival, hogy ezt ellensúlyozni tudja. Egyelőre ennek pont az ellenkezője van, a fizu kb. havi 40 rugóval kevesebb, mint tavaly ilyenkor, pedig ugyanazt csinálom, ugyanannál a cégnél.
2021. júl. 3. 13:25
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
A vírusnak biztos vége most a gazdaság a probléma.
2021. júl. 3. 13:26
 10/17 anonim ***** válasza:
89%

Vírusválság alatt én a vírushelyzet kapcsán kialakult válságra gondoltam. Ha valamit félreértettem, akkor bocs.

2021. júl. 3. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!