Mikor lesz vajon olyan szempontból teljesen vége a járványnak, hogy már nem kell semmilyen korlátozásokat elrendelni huzamosabb ideig vagy már soha?
Én nagyon remélem, hogy 2022 végére már nem rendelnek el korlátozásokat. Ha én lennék a döntéshozó, biztos nem rendelnék, hisz van vakcinánk, akit érdekel ez az egész, az beoltatja magát, akit meg nem érdekel, azok kedvéért én nem korlátoznék senkit.
Úgy sose lesz vége a járványnak. A beígért enyhítéseket is visszamondták, mert a kapitalisták már nyáron ránk eresztik a delta vírust.
Nem lesz vége soha, ha csak csoda nem történik. És a csoda alatt azt értem, hogy már SENKI nem fog elmenni a további újraoltásra és senkit nem fog érdekelni az egész és senki nem kattingat clickbait-es rémhírekre.
"Mikor lesz vajon olyan szempontból teljesen vége a járványnak, hogy már nem kell semmilyen korlátozásokat elrendelni huzamosabb ideig vagy már soha?"
Ez a két variáció van, Nostredamus lehet tudja a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!