Gyurcsány Ferenc 2010 előtti horrorkormányzása nélkül hol tarthatna most Magyarország?
Te kis butus, gyenge provokáció mivel 2010 óta fejlődési pályán van Magyarország nem is kicsit, míg 2010 előtt a gazdád Gyurcsánynál olyan mélyen repültünk a szakadékba, hogy az szégyen.
Volt bértámogatás , az hogy nem osztogatták és továbbra sem osztogatják a pénzt a munkakerülő lumpeneknek az nagyon helyes. Ez a különbség a baloldaliak meg a Fidesz között, ők a munkásoknak segítenek nem a naplopóknak, nem véletlen, hogy az ellenzéki tábor tele van dolgozni nem akarókkal.
Ezért lövik ezeket a hülyeségeket, hogy alapjövedelem, segélyek, stb.. ezzel lehet imponálni az ellenzékinek aki csak pénzt akar dolgozni nem.
egyes szám elsö személyben a felsorolás:
megharmincszoroztam a magyar aranytartalékot, kifizettem az IMF hitelt, 800 ezerrel több embernek adtam munkát, 7000 milliárddal növeltem az állami vagyont, bevezettem a családi adókedvezményt, bevezettem a Csokot, bevezettem a Babavárót, bevezettem, hogy a nők 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek, megduplázom az orvosok bérét, kifizettem az önkormányzatok adósságát, 3 évre növeltem a Gyest, bevezetten a nagyszülői gyedet, bevezettem a Gyed extrát, 100%-ra emeltem a Csed-et, megújítottam a mentőautó flottát, megújitottam a mentőhelikopter flottát, csökkentettem a munka terheit, jelentősen növeltem a reálbért, eltöröltem az örökösödési illetéket, több ingyenes meddőségi kezelést adok, csökkentettem a vakok áfa kulcsát, ingyenessé tettem az SMA kezelést, helyreállítottam kolontárt, példátlanul fejlesztem a hadipart, 25 éves rekordot hoztam a termékenységi rátában, elindítottam a Modern városok és a Magyar Falu programot, negyedére csökkentettem a mélyszegények számát, az EU legolcsóbbjára csökkentettem a rezsit, rekord beruházást értem el, sorra dőltek a turizmus rekordjai, nem csak stadion, de rengeteg kastély, strand, műemlék, híd, kórház, múzeum, tér, tanuszoda, mentőállomás épült, újult meg az elmúlt években, nyugdíjprémiumot adtam az öregeknek, sőt elkezdtem visszavezetni a 13. havi nyugdíjat. A nehéz időszakban jutalmat adtam a rendőrnek, ápolónak, orvosnak, jelentősen javult a házasodási kedv, jelentősen javultak a bűnelkövetési statisztikák, ingyen nyaraltatom a rászolrulókat, ingyen kapják a diákok a tankönyvet, ingyen ehet mindenki akinek kicsit is nehezebb oviban, bölcsiben, 70 ezerről 28 ezerre csökkent a pandémiáig a várólistán lévők aránya, krízisben nem megszorítottam, nem elvettem, hanem bértámogatást, adókönnyítést, bérleti díj elengedést, kamatmentes hitelt, hitelmoratóriumot, ingyen parkolást adtam, visszaszerztem az elprivatizált energiaszektort, MOL részvényeket, észrevétlenné tettem a valaha volt legnagyobb dunai árvizet, megvédem az országot az EU támadásaitol, a liberalizmustól, soros veszedelemtöl, migránsbünözéstöl, és még rengeteget írhatnék. Nyilván nekem is voltak hibáim, be nem váltott ígérteim és egyeseknek nem tetsző döntéseim, de nem mondhatják kedves polgártársaim, hogy elkúrtam és hogy nem csináltam semmit.
16) dehát pont a dolgozók nem kaptak.Tavaly leállítottak mindent.Miért kell hazudni?Most nem az alapjövedelemről volt szó hanem a bértámogatásról.A segélyeket pont a fidesz adja: ingyenes gyermekétkeztetés megvan?és a többi:
Plusz a fidesz különbséget tesz fideszes és ellenzéki városok között:
Ezen kívül elveszik az önkormányzatok bevételét pl gépjármű adó.
Átszervezés címszó alatt kifosztja az önkormányzatokat:
Te csak az M1-et nézed azért nem vagy ennyire képben hogy mi folyik ebben az országban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!