Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban megérte egy 1~2%kos...

Valóban megérte egy 1~2%kos halálozási arányú vírus miatt a feje tetejére állítani a világot?

Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 21:12
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
7%

"a vírus valós, a járvány valós. Nem kamu."

Megint hazudol.

2021. júl. 3. 21:45
 22/52 anonim ***** válasza:
76%

#20 Értem.

Szóval neked megérte, hogy én az anyámat temettem el miatta januárban, a gyerekem osztálytársa 16 évesen vesztette el az édesanyját, az unokahúgom osztálytársa mindkét szülőjét, a párom 2 55 év alatti kollégáját.

Attól mert te patkány vagy és azt gondolod ez nem számít és az sem érdekelne ha mások is ugyanígy elvesztették volna a szeretteiket attól ez még nem így történik.

Remélem az életed pont olyan lesz, mint amit te másoknak kívántál!

2021. júl. 3. 21:48
 23/52 anonim ***** válasza:
85%

#23 "Majd akkor is így nevess ha beledoglesz az ötödik dózisba."

Aha.

Nem az elsőbe kellett volna mindenkinek belehalnia?

Vagy a másodikba legalább? Most már hogy kiderült a vakcinákba nem szokás belehalni, még csak bele sem betegedni, most már kitolod az ötödik dózisra, hátha az majd tényleg ártani fog?

2021. júl. 3. 21:50
 24/52 anonim ***** válasza:
8%

#25 Hidd el hogy mindekinek és őszintén a legjobbakat kívánom. De ez elsősorban genetika, aki érzékeny erre a sz@rra azt sajnos elviszi, lezárással és anélkül is. Akkor pedig nem kell a lezárás, mert felmérhetetlen károkat okoz.

A személyeskedős részt meg inkább elengedem.

2021. júl. 3. 22:00
 25/52 anonim ***** válasza:
75%
Azért merem remélni hogy akik itt simán feláldoznának x millió embert, azok nem szednek gyógyszert sose, családtagjaiknak sem adnak és a lábukat se gipszeltetik be ha eltörik. Jah és gondolom a koraszülött osztályon is hangoztatják a véleményüket
2021. júl. 3. 22:11
 26/52 anonim ***** válasza:
7%

28

Leszarom hogy mire kértél.Az hogy nem értesz a gazdasághoz nem az én bajom.Minden kapcsolódik mindennel. De kár is neked magyarazkodnom,teljesen felesleges

2021. júl. 3. 22:17
 27/52 A kérdező kommentje:

30: de a pár százalék miatt érdemes volt visszavetni a gazdaságot? Érdemes volt kirobbantani a csip hiányt? Érdemes volt a globális Cargo hálózatot felborítani? Érdemes volt az oktatást még jobban ellehetetleníteni?

Érdemes volt a sok konteós őrült szekta vezér malmára hajtani a vizet?

2021. júl. 3. 22:20
 28/52 A kérdező kommentje:

31: mondtam, hogy ne magyarkodj, szállj le a magas lóról, ha már butaságot beszélsz és nincs igazad!

Nem a turizmus volt a baj, hanem a lezárás és rossz erőforrás allokáció. De neked aztán magyarázhatom, felesleges....

2021. júl. 3. 22:22
 29/52 anonim ***** válasza:
14%

32

Hát itt az egyetlen őrült konteos vezér a tv-d

2021. júl. 3. 22:23
 30/52 anonim ***** válasza:
69%
Az itt a legnagyobb probléma, hogy aki globálisan nézi a covid hatásait az egy érzéketlen egoista , aki meg azokat az emberi életeket nézi amiknek még nem kellett volna idő előtt véget érni az szentimentális altruista. Ne legyünk már ennyire végletesek könyörgöm.
2021. júl. 3. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!