Na tényleg megérte a focit ennyire pénzelni? Az Európa-bajnokság leggyengébb csoportjából se tudtunk továbbjutni.
Te nagyon buta vagy! Ez volt az elemzők szerint is a legnehezebb csoport. A halálcsoport nevet kapta. EB,VB címvédők voltak a csoportban. Jól le is fárasztottuk egymást, már nem jutott elég erő a folytatáshoz
A németek a sok migráns csapatba rakásával gyengültek el. A portugálok egy erős csapat ellen kaptak ki. A farnciák végig vezettek és csak az utolsó percben egyenélítettek ellenük ki.
a csoportban volt a világranglista 2., 5. és 12. helyezettje, mi meg csak a 37. helyen vagyunk... Ezzel szemben a C csoportban a hollandok a 16., az osztrákok és az ukránok a 23-24., Észak-Macedónia a 62. helyen vannak. Hát ezért.
" Ez volt az elemzők szerint is a legnehezebb csoport."
Ez csak az elemzők totális tévedését bizonyítja. A másik 5 csoport közül 3-ból még 2-2 csapat is versenyben van.
Ez a "halál csoport"; brekegték a fideszesek...
Nekünk az! Mert rajtunk kívül voltak más csapatok is
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kérdező, ez olyan mintha én pofáznék a te étrendedről. Nem értek hozzá, nem láttam, igy nem teszem.
Te se pofázz ha nem tudsz hozzászólni. A magyar csapat remekül játszott, majdnem minden játékoskategória top 3jában legalább 1 játékosunk ott volt, és a korábbi világbajnokok ellen döntetlent vívtunk.
De persze, ha neked olyan szerencsetlen életed van hogy ezt sem tudod értékelni, akkor az sajnálatos.
Büszke vagyok a magyar csapatra. ❤🇭🇺
#1: Hülyével miért vitatkozol? Látod, hogy lehetetlen kibillenteni az agybajából. Azért írta ki a Politika rovatban mindezt, hogy hátha ezzel fogást talál Orbánon. Rá kell hagyni! :D
#2: Te meg kb. olyanokat írkálsz, amiket én mondogattam 5-6 évesen. Csak tudod aztán rájöttem, hogy a foci pont attól szép, hogy kiszámíthatatlan és nem lehet az egyik meccs eredményéből a másikra következtetni. Te felnőttként még mindig ott tartasz, ahol én óvodás koromban (vagy még ott sem)... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!