Valóban megérte egy 1~2%kos halálozási arányú vírus miatt a feje tetejére állítani a világot?
Honnan veszed ezt az 1-2%-os halálozási arányt?
Ha nincsenek ezek a szigorú intézkedések akkor nem ennyi lett volna hanem sokkal több.
Mindig azt veszitek alapul ami a sok lezárás, fertőtlenítés meg elkülönítés UTÁN a vakcinázásokkal EGYÜTT kialakult halálozási szám és nem azt ami ezek nélkül lett volna.
Ez lett volna mindenhol az intézkedések nélkül: [link]
Most is megy a panaszkodás, hogy nem lehet időben orvoshoz jutni és sok igazság is van benne. De ha a járvány miatt nem hozzák meg az intézkedéseket akkor nem csak azok a betegek haltak volna meg tömegesen akik elkapták a fertőzést, hanem azok is akik más okból szorultak volna ellátásra mert nem csak tele lett volna fertőzöttekkel a kórház, de az egészségügyi dolgozók, orvosok is megbetegedtek volna tömegesen.
"Mindig azt veszitek alapul ami a sok lezárás, fertőtlenítés meg elkülönítés UTÁN a vakcinázásokkal EGYÜTT kialakult halálozási szám és nem azt ami ezek nélkül lett volna."
Mi mást vegyünk alapul? Ezek nélkül az áldozatszám zéró lenne és nem lenne miről beszélni.
A vírus nyáron szabon van Európában, nem? Igaz Braziliában amikor EUban tél volt ott nyár, ott aratott, most akkor ez mi?
Tavaly is szabin volt, a WHO meg márciusban megmondta, hogy ősszel jön a 4.
2
Á hogy lehet valaki ennyire agymosott birka? Remélem élvezni fogod a harmadik dózis 'mellekhatasait" Megfogod erdemelni
Én biztosan nem csináltam volna semmilyen korlátozást, ha rajtam múlik. Sok szerencsét kívántam volna a veszélyeztetett csoportoknak, és ennyi, tegye a dolgát a természet.
Még 10%-os halálozás mellett sem tartottam volna arányos lépésnek az életképes 90% megszívatását. A valós 1-2% lemorzsolódás pedig végképp nem indokolta ezt a cirkuszt.
10
Virusrettegokem.Akar hiszed,akár nem a turizmus,vendéglátás stb nagyon fontos része a világ gazdaságának.A kamu járvány miatt rengetegen munkanélküliek lettek és rengeteg munkahely szűnt meg.Raadasul ez kihatott szinte az összes munkahelyre is,meg a nyomdakra is.Szoval milyen jogon nevezel te másokat szellemi sérültnek amikor a te szellemi szinted meg egy 3 éves gyerek szellemi szintjet se éri el?Inkább takarodjal szívd fel a harmadik dozisodat,nem lesz kár érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!