180 nettós fizetéssel az ember szegénynek számít, vagy ez már az alsó középosztály? Vagy hol húznátok meg a középosztály vonalát?
Ertettem, hogy ketten keresnek 700-at, de azt meg mindig nem ertem mi alapjan nem tartoznak a kozeposztalyba, hacsak nem berelnek 400 folotti lakast.
Az orszag 70%-a orulne, ha ket fore 700 ezer jonne be 1 honapra. A 21-es jol osszefoglalta a velemenyem, hiaba lett lepontozva.
Mondjuk, a közig szervező valóban nem a legpiacképesebb szakma...
De ezt tudtad mielőtt erre jelentkeztél, nem?
Persze, nem lehet mindenki mérnök és jogász, de a közférában nem is kell féned attól hogy elbocsátanak ha elcseszel valamit. Ezért kevesebb a fizu.
Én valahol nettó 250-300-nál húznám meg talán a vonalat. De kérdés hol élsz, stb.
A 25-ös válasza pedig szakmától függően reális lehet. Az a gond hogy sok ember leakad a gyári melósnál és abból indít ki mindent.
"31 Nem keresek keveset. Csak kíváncsi vagyok mit csinálsz, ahol ennyit kapsz. Amúgy igen, Magyarországról beszéltek, de lehet h valaki félreérti, vagy mondjuk itt él, de ki jár mondjuk Ausztriába dolgozni, de gondolom te nem az eszeddel keresed a pénzt. A kérdésre válaszolj inkább."
"31 Gondolom kocka, ronda nő nélküli satnya kis programozó :)"
Ennyire zavar hogyha valaki jobban keres nálad? Elég proli mentalitásod van...
"Az orszag 70%-a orulne, ha ket fore 700 ezer jonne be 1 honapra."
Annyi egy főre bejön. Általában a fizetések 650 és 850 közt mozognak. Ez nem Ukrajna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!