180 nettós fizetéssel az ember szegénynek számít, vagy ez már az alsó középosztály? Vagy hol húznátok meg a középosztály vonalát?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 19:20
21/67 anonim válasza:
#20 700 az még nem középosztály szerintem, bár nem én vagyok a 17es.
Most akkora áremelkedések vannak, hogy talán 1-2 éve ha középosztályba tartozott is, ma már nem.
Illetve azt is nézd, hogy azt ketten keresik meg szóval 350 es egyéni átlag keresetük van.
Az még nagyon messze van a 800-900 ezres vagy akár milliós fizetésektől.
22/67 anonim válasza:
Minden nép olyan színvonalon él, amilyet megérdemel.
23/67 anonim válasza:
Én 700 és 800 közt szoktam kapni.
24/67 anonim válasza:
"Magyarországon a politikuson, korrupt ügyészen, kormányközeli nyaligátorokon, focistákon kívül nem sokan keresnek 800 ezret."
Dehogynem.
25/67 anonim válasza:
25-ös Magyarországon vagy külföldön? Na és mivel foglalozol?
26/67 anonim válasza:
20,22:ketten együtt keresnek 700-at,nem fejenként.
27/67 anonim válasza:
"24 akkor te kinek adnál többet?"
Aki hasznos munkát végez.
28/67 anonim válasza:
"25-ös Magyarországon vagy külföldön?"
Kizárólag Magyarországról volt szó nem? Ha ennyi értelem nem szorult beléd, ne csodálkozz, hogy keveset keresel.
29/67 anonim válasza:
29 Az sem rossz, hitel nélkül főleg. Kifizetik a rezsit meg a kaját, amire számoljunk mondjuk 200 ezer ft-ot, és akkor még sokat mondok. Alsó hangon marad havi 400, amit lehet bármire költeni ha nincs hiteles, adósságod.
30/67 anonim válasza:
30as, és neked mi a hasznos munka?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!