Miért fasisztázzák Orbánt?
Nem telik el nap, hogy ne látnék bármilyen magyar politikával kapcsolatos cikk alatt Orbánt nácizó szövegeket. Mindezt annak ellenére, hogy minden héten van hír arról, miképp nyal be Izraelnek vagy valamelyik magyar zsidó közösségnek. Valamint a fele családja és pártja is az.
Miért erőltetik ezt mégis?
"22. Melyik újságot szüntették meg állami közben járásra?"
Népszabadság (már a név is beszédes
Honnan veszed hogy senki nem ül politikai okokból börtönbe, (nem az a vád kell-e mondani /talán még neked se/)
Bárkire szavazol ebben a rendszerben már csak a fidesz nyerhet toronymagasan... az ilyen rendszerek nem a szavazófülkében szoktak megdőlni...
semmilyen közügybe nem szólhatsz bele
(ha rajtuk múlna még a magánéletedbe sem szólhatnál bele)
csakhát az a "csúnya" EU
Senki nem igényli, csak a tények ezt mondják.
Engem pl. senki nem cáfolt meg, megtörtént eseményeket hoztam a legtöbb esetben, nem pedig elvont dolgokat a fasizmus jellemzőire.
Szóval most már csak a hülyék tagadják, amit írtam.
24
Előtted már megcáfolták. Te meg továbbra is igényled, hogy bárcsak fasizmus lenne itthon...mint valami mániákus hibbant. Na szia.
Semmi nem cáfolták, előttem azért sem lehetett, mivel amit írtam, azok megtörtént események. Ha ezeket valaki "cáfolja", akkor azt történelem hamisításnak hívják.
27
Majd azzal magyarázná, hogy van fasizmus, csak ez kripto fasizmus.
Az ilyennel nem tudod megértetni, hogy hülyeségeket ír. Ki van adva neki, hogy ilyen hangyás legyen. Neki ez a dolga.
Na ezért ne vitatkozz sohasem libsivel.
" egyébként te magad vagy a legjobb bizonyíték, ha fasizmus lenne, egy ilyen fasisztázós beírás után pár órával jönnének érted a fekete bőrkabátosok és miután egy pincebörtönben brutálisan megkínoznának vallomást tennél és várna a bitófa."
De hülye vagy b@zd meg
29
Az milyen fasizmus, ahol a langyik tömegesen tüntettek egy olyan törvény ellen, amit el sem olvastak? Minden magyarázatotok szánalmas vergődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!