Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted jogos lenne börtönne...

Szerinted jogos lenne börtönnel súlytani Havas Szófiát az '56-os fasisztázó nyilatkozata miatt?

Figyelt kérdés

Meggyalázta az '56-os mártírokat, akik a vérüket ontották, hogy ma szabadok lehessünk. Lefasisztázta, leantiszemitázta őket és az egész forradalom szellemét lenácizta. Te börtönbe zárnád? Mennyi börtönt adnál neki?

Holokauszt tagadókat ültettek le, szóval már történt ilyen. [link]

2016. nov. 16. 18:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
56%

Miért is kéne megúsznia a börtönt, mert Mszmp-Mszp tag?

A törvények mindenkire vonatkoznak.

2016. nov. 16. 18:13
 2/29 anonim ***** válasza:
72%

A holokauszt tagadásér, annak jó színben való feltüntetéséért 3 év jár.

Szóval ennek a nőnek minimum ennyit adnék.

2016. nov. 16. 18:16
 3/29 anonim ***** válasza:
56%

Jogos! Elvégre nem csak a náci bűnöket tagadni büntetőjogi dolog, hanem a kommancsokét is az.

Időszerű lenne elkezdeni büntetni azt is!

2016. nov. 16. 18:25
 4/29 anonim ***** válasza:
57%
Ha pontosan elolvasnátok, amit nyilatkozott, akkor talán rájönnétek, hogy van benne sok elgondolkodtató elem. A jelen kurzus egyébként is történelemhamisítással foglalkozik és a dolgok nem egészen úgy történtek, mint ahogyan azt próbálják beállítani. '56-ban nemcsak a ma hősöknek tartott emberek voltak az utcákon, hanem azok a köztörvényes bűnözők is, akiket válogatás nélkül kiengedtek a börtönökből. A fákon lógtak a kibelezett katonák, akik az egyes közintézményeket próbálták védeni. Szabadon fosztogatták az üzleteket. Aki nem látott élőben semmit azokból az időkből, aki nem élt át semmit, az fogja be a száját.
2016. nov. 16. 18:41
 5/29 anonim ***** válasza:
50%

"Aki nem látott élőben semmit azokból az időkből, aki nem élt át semmit, az fogja be a száját."

Kezdve veled! Vagy te vagy az szofi? :O

2016. nov. 16. 18:44
 6/29 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem első körben te fogd be a szádat!

Az én nagyapám ott volt, harcolt. Elmesélt mindent és nem hazudott. Könyvet is írt az eseményekről.

Én veled szemben inkább neki hiszek. Ő egy hazafi volt, te viszont egy hazaellenes és magyarellenes elemnek tűnsz ezzel a megnyilvánulásoddal.

2016. nov. 16. 18:45
 7/29 anonim ***** válasza:
18%
Egyébként 64-eske, ha szofikát netalán lesittelnék a végén az állandó kommancs mosdatásért, egyéb maszlagaiért akkor a hozzád hasonlóak is végre bőrt húznának a fogukra! :)
2016. nov. 16. 18:47
 8/29 anonim ***** válasza:
30%
#6 Fideszes vagy Jobbikos vagy? A magyarellenes szóhasználat miatt kérdezem.
2016. nov. 16. 18:55
 9/29 anonim ***** válasza:
23%
#9 A 4-es választ nem én írtam.
2016. nov. 16. 19:23
 10/29 anonim ***** válasza:
86%

Nem igazán találok magyarellenes megszólalást a 4-es válaszában.

Hősként tekinteni mindenkire,aki részt vett a forradalomban,kicsit olyan mint fasisztának tartani mindenkit aki a Horthy rendszerben tisztséget töltött be.

A cikkben szereplő nő megnyilvánulását viszont undorítónak tartom.

2016. nov. 16. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!