Szerinted jogos lenne börtönnel súlytani Havas Szófiát az '56-os fasisztázó nyilatkozata miatt?
Meggyalázta az '56-os mártírokat, akik a vérüket ontották, hogy ma szabadok lehessünk. Lefasisztázta, leantiszemitázta őket és az egész forradalom szellemét lenácizta. Te börtönbe zárnád? Mennyi börtönt adnál neki?
Holokauszt tagadókat ültettek le, szóval már történt ilyen. [link]
Miért is kéne megúsznia a börtönt, mert Mszmp-Mszp tag?
A törvények mindenkire vonatkoznak.
A holokauszt tagadásér, annak jó színben való feltüntetéséért 3 év jár.
Szóval ennek a nőnek minimum ennyit adnék.
Jogos! Elvégre nem csak a náci bűnöket tagadni büntetőjogi dolog, hanem a kommancsokét is az.
Időszerű lenne elkezdeni büntetni azt is!
"Aki nem látott élőben semmit azokból az időkből, aki nem élt át semmit, az fogja be a száját."
Kezdve veled! Vagy te vagy az szofi? :O
Szerintem első körben te fogd be a szádat!
Az én nagyapám ott volt, harcolt. Elmesélt mindent és nem hazudott. Könyvet is írt az eseményekről.
Én veled szemben inkább neki hiszek. Ő egy hazafi volt, te viszont egy hazaellenes és magyarellenes elemnek tűnsz ezzel a megnyilvánulásoddal.
Nem igazán találok magyarellenes megszólalást a 4-es válaszában.
Hősként tekinteni mindenkire,aki részt vett a forradalomban,kicsit olyan mint fasisztának tartani mindenkit aki a Horthy rendszerben tisztséget töltött be.
A cikkben szereplő nő megnyilvánulását viszont undorítónak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!