A nemzeti konzultáció mért mondja, hogy a magyar családoknak nem kell hozzájárulni a klímaváltozás költségeihez? A Föld egyéb országainak családjai szívesen átvállalják a ránk jutó költséget?
#20 Igen, én hoztam szóba. Nem érteni magyar?
Akkor segítek, lemegyek dedós szintre hogy megértsd.
Környezetvédelmi termékdíjat vezettek be 2015-ben egyes termékekre: "Az új adó mértéke megdöbbentő: kilogrammonként 114 forintot kell fizetni az alumíniumból, szilíciumból és üvegből összeállított, teljes mértékben újrahasznosítható napelemekért, miközben a savat és mérgező nehézfémeket tartalmazó akkumulátorok kilónkénti termékdíja csupán 57 forint."
Ez ellen azonnal elkezdtek a ballibek tiltakozni. Azok a ballibek akik szerint most teljesen jó és fontos dolog lenne ha az EU bevezetne egyféle különadót mindenki számára környezetvédelmi díjként.
EZT kérdeztem meg, hogy EZ hogyan fér össze, hogy 117Ft egyszeri kifizetése a napelem megvásárlójának felháborító volt, de az hogy mindenki rendszeresen fizessen ilyen adót az meg jó ötlet.
Most hogy reményeim szerint a homályt sikerült oszlatni kicsit, talán gondolkodhatnál a kérdésemen.
Amúgy van egy módja annak hogy ha valaki nem tud valamit vagy nm ért akkor ne tűnjön ostoba taplónak: megkérdezi, hogy a másik mire is gondolt, mert nem érti!
21. nagyszerű, de továbbra sincs semmi köze ennek a kérdéshez. Nem a napelemeket megadóztatatásáról van szó, pont ellenkezőleg az EU a megújuló energiaforrásokat szeretné támogatni és elterjeszteni, orbán meg pont ezzel ellenkező törvényeket hoz, pl. a napelemek megadóztatása, a szélerőművek építésének ellehetlenítése.
Remélem sikerült megértened a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!