én félek a sok oltatlantól, hogy bemennek mindenhova és terjesztik a vírust
2021. júl. 3. 08:30
4/24 anonim válasza:
Nem. Ha eltekintünk attól, hogy egy sima nátháról van szó, akkor az oltottaktól jobban félek, mert ők úgy tudnak fertőzni, hogy nem is tudnak róla.
2021. júl. 3. 08:35
5/24 anonim válasza:
Nem, mivel eddig is az orra meg az álla alatt hordta egy csomó ember a maszkot, tehát olyan, mint ha nem is lett volna rajtuk.
2021. júl. 3. 08:41
6/24 anonim válasza:
De. Jobb lett volna előtte kitalálni valamilyen jelzést, amit minden oltatlan kötelezően viselne a ruháján.
2021. júl. 3. 08:43
7/24 anonim válasza:
Nem, mert aki fél, már be van oltva.
2021. júl. 3. 08:44
8/24 anonim válasza:
"De. Jobb lett volna előtte kitalálni valamilyen jelzést, amit minden oltatlan kötelezően viselne a ruháján."
Ennyire nem kéne megkülönböztetni egymást...
Majd ha ti lesztek kormányon, de szerencsére ez nem úgy látszik, hogy 22.-ben sikeres lesz. Mondom ezt úgy hogy nem vagyok szérumellenes, de a stigmát nem támogatom.
2021. júl. 3. 08:52
9/24 anonim válasza:
Nem, ha kaptál oltást, neked sem kellene, vagy nem bízol abban, hogy amit kaptál, hatásos?
2021. júl. 3. 08:56
10/24 anonim válasza:
Én be vagyok oltva. Nem félek. Mitől?? Innentől pár köhögéssel átmegy rajtam a vírus, szinte észre se fogom venni. A gond, hogy ettől még terjeszthetem a covidot, tehát ha egy oltatlan elkapja tőlem, akkor ő nagyon beteg lesz. Az oltatlanoknak van félnivalójuk.
Ideje lenne kérvényezni az EU-t, hogy engedje szankciónálni és hátrányosan megkülönböztetni az oltatlanokat. Így nem mehet tovább!! Egy buta felelőtlen kisebbség életveszélyesen fenyegeti magát. Ez bűn!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!