Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rájöttem, hogy mi a válság, a...

Rájöttem, hogy mi a válság, a szélsőjobboldali, középkorias, arabszerető, zsidóutáló eszmék terjedésének és az életélvezés-ellensségnek az oka?

Figyelt kérdés

Szóval:

Pár millárdos tőzsdecápa túl drágán akarta eladni a részvényeit. Túllőttek a célon, és túl drágán akarták eladni, méghozzá annyira drágán, hogy a kutya se vette már meg. Ezért bukták a részvényeket és vele együtt a sok pénzt. Ezen a kis baklövésen pénzügyi válságba estek.

Emiatt pánik tört ki a tőzsdén, és a hírekben beharangozták, hogy "VÁLSÁG VAN!"

A közemberek erre bepánikoltak és elkezdtek terjedni az olyan középkorias eszmék, mint a boltban vásárlás helyett otthoni növénytermesztés és állattenyésztés, a "csúnya gonosz multik" helyett "a helyi aranyos kisboltok" támogatása és az "élet hedonista élvezése helyett a mártír életmód felvétele, hiszen az ember van a közösségért, nempedig a közösség az emberért".

Ezek miatt a dolgok miatt az emberek "takarékoskodni" kezdtek és kevesebbet vásároltak. Mivel a vásárlás leállt, nem volt kereslet az árukra, és így a válság, a közemberek életében is megjelent.

A közemberek egyre kétségbeesettebbek lettek, hogy hiába "takarékoskodnak", "maguknak gazdálkodnak", és "megvonják maguktól a hedonista élvezeteket", egyre nagyobb a válság.

Bepánikoltak, és a logikus gondolkodás és a tudomány helyett a valláshoz és az ódivatú eszmékhez fordultak.

Kellett egy bűnbak, mert a buta közembernek kell valakire kennie a bajait. Egységes bűnbak képnek előhúzták a zsidókat.

Kellett egy szövetséges, akik hasonlóan középkorias körülmények között élnek, megvonják maguktól az élet élvezeteit, és szélsőséges eszmék között élnek. Erre előhúzták az arabokat.

És most itt tartunk...

2010. aug. 26. 19:02
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"Ááá, értem, szóval a szélsőjobb a hibás az egész válságért?"

Lényegében igen. Az emberek hibásak azért, hogy XXI. századi létükre logikus és tudományos megoldások helyett a primitívséget választották.

2010. aug. 31. 12:42
 22/30 anonim ***** válasza:
51%

"Lényegében igen. Az emberek hibásak azért, hogy XXI. századi létükre logikus és tudományos megoldások helyett a primitívséget választották."

Fejtsd ki!

2010. aug. 31. 12:47
 23/30 anonim ***** válasza:
68%

Ez az arabozás jól ismert zsidó taktika, összemosás. Az antiszemiták nem szeretik az arabokat, kicsit furcsa lenne, főleg ha szó szerint vesszük az antiszemitizmust.

Egy ilyen válság biztos, hogy nem véletlenül keletkezett, a bankárok ennél sokkal okosabbak. Ahogy eddig minden válságot zsidó bankárok hoztak létre, a 29-est is. Őket csak a pénz érdekli, ezért bármire képesek, nem úgy gondolkodnak, mint a normális emberek. Furcsa is, hogy még meg is segítették őket halálbüntetés helyett.

2010. aug. 31. 13:37
 24/30 A kérdező kommentje:

"normális emberek."

Relatív, hogy mi a normális, és látszik ezen a weboldalon, hogy elsősorban milyen politikai beállítottságú emberek véleményei szerepelnek rajta, ha egy olyan rasszistát, mint téged 100%-osra pontoznak.

2010. aug. 31. 14:25
 25/30 anonim ***** válasza:
25%

a 100%-os saját magát pontozza fel különböző nickeken! :D

amugy a multiimádatoddal nem értek eggyet, meg kissé felszínesen is fogalmazol, de azért van benne igazság...

2010. aug. 31. 15:47
 26/30 anonim ***** válasza:

Azért álljunk már meg egy szóra! Abból, hogy pl. én antiszemita vagyok, nem következik egyenesen az, hogy szeretem a muszlimokat. Személy szerint körülbelül ugyanannyira ellenszenvesek nekem, mint a zsidók. Németországban, Nagy-Britanniában ők a helyi "cigányság". Ugyanígy, az USA "cigányai" meg a feketék.

Mint ahogy egyetlen élőlény sem lehet steril teljesen, egyetlen ország sem létezik élősködők nélkül. Nekünk itt a cigányság, másoknak más. Meg ugye globálisan a zsidók.

A hazai nacionalisták közül sokan azért vállalnak sorsközösséget a muszlimokkal (legfőképp a palesztinokkal), mert félnek, hogy arra a sorsra jutunk mi is, mint ők. Megjegyzem, nem ok nélkül félnek.

Az első oldalon feltett 3 alapvető kérdésemre még amúgy mindig nem sikerült válaszolni.

2010. aug. 31. 19:34
 27/30 anonim ***** válasza:
Ja, a három kérdés az más kérdésnél volt, összekeveredtem, bocsánat :)
2010. aug. 31. 19:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet a multiimádatoddal én sem és annak ellenére, hogy liberálisnak tünteted fel magad a kommentjeidben igencsak szélsőségesbe hajlik a gondolkodásod. Az, hogy az arabok megvonnak minden élvezetet maguktól az meg egy vicc kérlek nézd meg mit csinálnak nyugaton + a skandináv államokban hadizsákmánynak tekintik a lányokat a vallásukból adódóan sajna, minket meg hitetleneknek, bár elméleti síkon a Korán szerint a muszlimok sem árthatnának senkinek, se zsidónak se kereszténynek, de könyörgöm azok a szép skandináv lányok mit ártottak nekik. Egy bűnük van az sem az övék, hogy liberalizmusban nőttek fel...és az anulálja a természetes önvédelmi mechanizmusokat. Személyes rossz tapasztalataim is vannak az arabokkal kapcsolatban és nem utcai szintű rablás ..bár erőszakosak is amúgy, az a véleményem, hogy ide ne jöjjön senki, mert elgettósodnak csak, ez nem egy jóléti ország. A zsidósággal kapcsolatban pedig nem tudom mit várnak tőlünk. Vallásjogilag max. békés együttélést sztem többet nem. Ha békén hagyjuk egymást és nem zavarjuk egymás köreit akkor nagy baj nem lehet. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy kérdező?
2010. aug. 31. 21:12
 29/30 anonim ***** válasza:
LOL ez a kérdés, ennyi baromságot összehordani egy helyen:D
2010. szept. 1. 14:18
 30/30 anonim ***** válasza:
miért kell feltenni naponta egy antifasiszta kérdést..istenem
2012. júl. 12. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!