Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaztok, ha nem Orbanra?

Kire szavaztok, ha nem Orbanra?

Figyelt kérdés

Ki az aki szerintetek alkalmas erre a funciora?

Nem azt mondom, hogy Orban tokeletes, de pl. ki az aki az oszodi beszed utan (nemcsak az) bizalmat szavaz neki? Mibol gondoljak, hogy nem fog ujra hazudozni?

Illetve ott van a Momentumos bohoc...van aki komolyan veszi?

Tehat, kire szavazni?

2021. jún. 30. 15:19
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Ugye a Fidesznek ezuttal tuti nem lesz meg a 2/3, de elkepzelheto, hogy esetleg ajanlatot tesz a Jobbiknak es kozosen megis marad a jobboldali kormany? Ezt az uj torvenyt is kozosen szavaztak meg..
2021. jún. 30. 17:09
 32/44 anonim ***** válasza:
9%
Miért ne lenne meg a 2/3?
2021. jún. 30. 17:10
 33/44 A kérdező kommentje:
Mert a multkor is alig a falig lett meg..azota meg inkabb vesztettek a tamogatokbol. Legalabbis le-fol olvasgatva ezt tapasztalom..
2021. jún. 30. 17:20
 34/44 anonim ***** válasza:
26%
En multkor jobbikos voltam, de Vona nélkul szetesett. Jakab arulo, a mi hazank meg nem eleg eros, igy en pl: a fideszre fogok.
2021. jún. 30. 17:22
 35/44 anonim ***** válasza:
46%

34. Azért, mert orbán azt hazudja, hogy jobb oldali, meg nemzeti?

Nem zavar, hogy egyik sem volt soha, az csak a marketingduma?

2021. jún. 30. 19:41
 36/44 anonim ***** válasza:
54%

Miért ne lenne jobboldali?

2021. jún. 30. 19:43
 37/44 anonim ***** válasza:
30%
35, azért mert az összefogás szarabb. És egyébként nekem pénzügyileg megéri.
2021. jún. 30. 19:44
 38/44 anonim ***** válasza:
64%
#32 Ha azt hiszed hogy meglesz a Fidesz 2/3, nagyot fogsz nézni
2021. jún. 30. 23:10
 39/44 anonim ***** válasza:
76%
Úgy kormányoznak 2/3 al hogy csak 1/3 szavazatot kaptak
2021. júl. 1. 02:04
 40/44 A kérdező kommentje:

En alapvetoen jobboldali vagyok. Nem szeretem a liberalisokat. Nem tekintem oket ellensegnek, de egyszeruen nem vonz az, amit ok kepviselnek. Talan maskepp gondolkodnek, ha nem ilyen Momentumos Fekete-Gyor Andras es tarsai kepviselnek ezt a vonalat. Egyszeruen hanyok attol az alaktol.

A focit is egesz mostanaig szidta, aztan most, hogy latta, hogy megis mennyi szep pillanatot okozott az EB Magyarorszagnak (meg ugy alapvetoen tok, jo, jogy Magyarorszag is resze volt ennek mint szervezo)- hirtelen ki sem veszi a szajabol a focit! Ketszinu kis roha**k!

Gyurcsanyrol..

Mivel lejaratta magat, igy probal a felesege szoknyaja ala bujva, ujra pozicioba kerulni!

A momentumos pedig annyira mondogatta, hogy az oszodi beszed motivalta ot, hogy politikai palyara lepjen, most pedig Gyurcsannyal egymas nyakaba borulnak!

Na ezert nem szavazok az osszefogasra!

Amugy vagy Fidesz vagy Jobbik. Meglatjuk.

A Fidesz sem tokrletes, de legalabb nem terdel le a nyugati orulteknek!

Eltem kint Svedorszagban. Ok mar keszen vannak. Visszafordithatatlan ami ott megy! Nem tudtam, hogy Svedorszagba erkeztem vagy Pakisztanba!

Ne akarjatok ezt...

2021. júl. 1. 11:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!