Egyet értesz a Covid oltási kampánnyal?
21
Másokat meg az nem vigasztal ha 10 millióból pont ő lesz az az 1 vagy 2 aki az oltás mellékhatása miatt hal meg vagy szenved maradandó károsodást. Igen lehet csak 1 de annak nincs családja?
Így is lehet nézni. Ilyenkor már nem számít ugye? Csak a te gyereked.
23
Akkor háborogj a drága fidesznek.
Én nem kértem. Mivel nem is járok ezekre a helyekre szerencsére.Akik meg járnak azok meg beoltatták magukat. Amúgy meg még mindig van pár hely ahová nem mehet oltatlan de engem hidegen hagy mert alternativa mindig van.
"De ha ősszel megint az oltottakkal lesz tele a kórház mint tavasszal az ún. harmadik hullámban akkor felébrednek végre a rettegők is?"
Itt egyedül azok rettegnek, akik félnek a vakcinától és az esetleges mellékhatásaitól. Ugye rájuk gondolsz a kérdéseddel?
"érdekes, az oltottak meg betegek mint a kutya a mellékhatásoktól, kíváncsi vagyok mi lesz velük is ha jönnek a mutánsok."
Hát nem tudom, de valószínűleg egy párhuzamos univerzumban élsz...
"Másokat meg az nem vigasztal ha 10 millióból pont ő lesz az az 1 vagy 2 aki az oltás mellékhatása miatt hal meg vagy szenved maradandó károsodást."
Még mindig jobb aránynak tűnik, mint 4 a 182-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!