Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyet értesz a Covid oltási...

Egyet értesz a Covid oltási kampánnyal?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 14:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
15%
20-as valóban, tünet nélkül átmegy rajtuk és valóban nagyon ritkán, de hajlamos olyat okozni náluk a tünetmentes megfertőződés után általában 2-4 héten belül, hogy MIS-C. Ez többszervi gyulladást jelent, ami sajnos teljesen semmitmondó tünetekkel is kezdődhet, de ha súlyosabb tünetei is vannak teljesen változatosak, más fajta (pl. sebészeti problémát felvető) kórképeket imitál, nehezen diagnosztizálható, főleg, ha nem tudjátok, hogy a gyerek egyébként épp mostanság volt COVID-os és erre kell gyanakodni. És mivel tünet nélkül megy át rajta, ezért ugye nem tudod, hogy mostanában épp figyelned kéne erre. Nem a COVID-ból lesz baja, hanem abból, ha esetleg olyan szervét, szerveit érinti utólag a súlyos gyulladás, hogy hiába meggyógyítják, utána visszamarad neki valami gondja a szívével, beleivel stb. Igen, ritka. De engem nem vigasztal meg, ha pont az én gyerekem szopja be, hogy jaj hát ilyen alig fordul elő. A kullancs okozta agyvelőgyulladásba is ritkán halnak bele, mégis beoltattam ellene, mielőtt öt éves lett (jellemzően öt éves kor után betegedHET meg tőle súlyosan) mert rendszeresen betúrázzuk a Mátrát.
2021. jún. 29. 13:29
 22/28 anonim ***** válasza:
87%

21

Másokat meg az nem vigasztal ha 10 millióból pont ő lesz az az 1 vagy 2 aki az oltás mellékhatása miatt hal meg vagy szenved maradandó károsodást. Igen lehet csak 1 de annak nincs családja?

Így is lehet nézni. Ilyenkor már nem számít ugye? Csak a te gyereked.

2021. jún. 29. 16:21
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem kötelező az oltás, Európában vagyunk, nem is lesz az. Viszont moziba meg étterem belső terébe járni se az, és főleg nem maszk nélkül, ha nem vagy beoltva. De a drága jó fidesz ezt is elhozza neked.
2021. jún. 29. 17:21
 24/28 anonim ***** válasza:
86%

23

Akkor háborogj a drága fidesznek.

Én nem kértem. Mivel nem is járok ezekre a helyekre szerencsére.Akik meg járnak azok meg beoltatták magukat. Amúgy meg még mindig van pár hely ahová nem mehet oltatlan de engem hidegen hagy mert alternativa mindig van.

2021. jún. 29. 18:06
 25/28 anonim ***** válasza:
71%
#18 Röhejes vagy 😅
2021. jún. 29. 18:55
 26/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
11%

"De ha ősszel megint az oltottakkal lesz tele a kórház mint tavasszal az ún. harmadik hullámban akkor felébrednek végre a rettegők is?"

Itt egyedül azok rettegnek, akik félnek a vakcinától és az esetleges mellékhatásaitól. Ugye rájuk gondolsz a kérdéseddel?

"érdekes, az oltottak meg betegek mint a kutya a mellékhatásoktól, kíváncsi vagyok mi lesz velük is ha jönnek a mutánsok."

Hát nem tudom, de valószínűleg egy párhuzamos univerzumban élsz...

"Másokat meg az nem vigasztal ha 10 millióból pont ő lesz az az 1 vagy 2 aki az oltás mellékhatása miatt hal meg vagy szenved maradandó károsodást."

Még mindig jobb aránynak tűnik, mint 4 a 182-ből.

2021. jún. 30. 06:17
 27/28 anonim ***** válasza:
85%
"alufóliasapkás hadsereg" mondja aki szó szerint egy hatástalan eszközt visel vallásos meggyőződéssel a fején🤦🤦
2021. júl. 1. 03:47
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha kötelezővé tennék balhé lenne nem kicsi..én akkor sem oltatnám magam..
2021. júl. 4. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!