Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyet értesz a Covid oltási...

Egyet értesz a Covid oltási kampánnyal?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 14:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%
8) Te miről beszélsz? Izraelbrn a múlt he ten regusztràkt covid megbetegedtek pont fele be volt oltva.A beoltottaknak 0,8 szazaleka hunyt el,a nem beoltottaknak 0,3 százaléka hunyt el.Ennyit az enyhébb lefolyás meséről az oltottaknal
2021. jún. 28. 15:42
 12/28 anonim ***** válasza:
31%
11 Egy hetnyi adatbol te mar leszurod a valos helyzetet 🙈
2021. jún. 28. 15:49
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

Izraelben az oltatlan gyerekek terjed legjobban a delta. Tehát pont, amitől féltem a gyereket az történhet meg. 5 millió 500 ezer beoltott után nem kell maszk csak eü intézményekben, illetve védettség nélkül lehet strandra, szállodába, étterembe menni. Magyarán az összes potenciálisan fertőző szabadon köpködheti meg tapogathatja össze a környezetét, ahova eddig 1. be se mehetett 2. ha mégis legalább a maszk útjában volt a vírusa szét terjesztésének, vagy a fikázásának, hogy utána olyan kézzel tapogasson mindent.

Az izraelieknél meg nem jobban elkapják a beoltottak, hanem az összes eset NEGYEDE köthető olyanokhoz, akiket már beoltottak és egyébként közülük (igen, a beoltottak közül) nem volt súlyos eset. Ha az összes eset NEGYEDE köthető oltottakhoz, akkor hogy jön ki neked az, hogy az oltottak kapják el jobban? Matekot nem tanultál? Vagy még nem jutottatok el a törtekig? Vagy tán nyelveket nem beszélsz, hogy el tudd olvasni a híreket? Segítek, olyan is van, ahol azt írják, hogy "SOME cases" a "some" megint csak nem a többséget jelenti, hanem azt, hogy NÉHÁNY.

2021. jún. 28. 16:42
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
Izraelben elek es nagyon furcsa de a delta eppen az oltott emberek kozott tombol de ezt kezzellabbal probaljak terelni. nagyon sokan orulnek most hogy ellenalltak a nyomasnak es nem oltattak. Vigyazzatok nehogy osszel nalatok is az oltottak keruljenek a virus celkeresztbe nagyon vigyazzon mindenoltott magara szoritok nektek.
2021. jún. 28. 17:20
 15/28 anonim ***** válasza:
19%
Hogyne persze.. 😃
2021. jún. 28. 17:27
 16/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
83%

"Én a Fülöp-szigetek diktátorának nézeteit osztom, akit felbosszantott, hogy lassan megy az oltás és felajánlotta a lakosságnak, hogy választhatnak a börtön és az oltás között."

Egy 100 milliós országról beszélünk. Ha csak a tizede nem akar oltatni, az 10 millió ember. Hol is van ennyi börtön?

De beszéljünk Magyarországról is akár. Ha csak tizede nem akar oltatni, az 1 millió ember. Hova is teszel ennyit börtönbe, és mennyi ideig eteted őket? Ugye te sem gondoltál bele ilyenekbe? És oké, hogy Duarte az óceánba löveti az "ellenállókat"...

"Tök jó volt, hogy az ember nyugodtan mehetett végre a bezártság után mindenféle helyekre, mert tudtam, hogy legalább védett emberekkel vagyunk csak együtt."

Ha védett vagy, akkor nincs mitől félned, épp ez a lényege a védettségnek. Vagy te csak a kártya miatt oltattad magad placebóval?

"Izraelbrn a múlt he ten regusztràkt covid megbetegedtek pont fele be volt oltva.A beoltottaknak 0,8 szazaleka hunyt el,a nem beoltottaknak 0,3 százaléka hunyt el.Ennyit az enyhébb lefolyás meséről az oltottaknal"

Gondold azért át ezt még egy kicsit. Tedd fel például azt a kérdést, hogy akiről kimutatják, hogy fertőzött, az azonnal maghal, 1-2 napon belül meghal, vagy ennél sokkal hosszabb ideig húzza általában? Nos ha megvan a válasz (mármint nem az, amit szeretnél, hanem a tényleges), akkor tedd fel azt a kérdést, hogy adott heti fertőzöttek és halottak között vajon mekkora az összefüggés?

2021. jún. 28. 17:55
 17/28 anonim ***** válasza:
4%
16-os neked is mi olyan nehezen érthető azon, hogy nem magamat féltem, mivel be vagyok oltva, hanem a gyereket, aki még nincs annyi idős, hogy be legyen oltva? Eddig igenis nyugodtabban lehetett jönni-menni mert csak védettek lehettek ott kivéve a gyerekeket, akiket viszont ugyanúgy a védett szüleik hozhattak magukkal. Most meg majd jöhet az összes barom.
2021. jún. 28. 23:46
 18/28 anonim ***** válasza:
73%

Egyre több országban válik nyilvánvalóvá, hogy az oltottak nagyobb számban halnak meg de megmagyarázzák, hogy ez így miért nem probléma:

[link]

Köszönöm én nem kérem akkor sem ha kötelező lesz! :D Az oltatlan ismerőseimnek semmi problémája a mai napig érdekes, az oltottak meg betegek mint a kutya a mellékhatásoktól, kíváncsi vagyok mi lesz velük is ha jönnek a mutánsok. Mindenki döntse el maga minek hisz a propagandának vagy a szemének és úgy oltasson ha akar. De ha ősszel megint az oltottakkal lesz tele a kórház mint tavasszal az ún. harmadik hullámban akkor felébrednek végre a rettegők is? Sajnos ennyi hülyeséget látva én már ezt sem hiszem, csak fújják majd az oltás kötelezővé tételét ahogy eddig.

2021. jún. 29. 06:48
 19/28 anonim ***** válasza:
47%
Jóisten gyere le...
2021. jún. 29. 12:41
 20/28 anonim ***** válasza:
84%
17) A gyerekekre a legkevésbé veszélyes a coronavîruy
2021. jún. 29. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!