Egyet értesz a Covid oltási kampánnyal?
Én a Fülöp-szigetek diktátorának nézeteit osztom, akit felbosszantott, hogy lassan megy az oltás és felajánlotta a lakosságnak, hogy választhatnak a börtön és az oltás között.
Egyáltalán nem örülök neki, hogy még tovább fognak lazítani, meg nem kell védettségi stb. Én már be vagyok oltva az összes elég időssel egyetemben a családdal, de gyerek még nem kaphat oltást és abszolút felháborít, hogy ahol eddig biztonságban tudtam, oda is jöhetnek majd maszk nélkül az oltatlanok, akik potenciálisan valami jó kis mutánst hordoznak. Tök jó volt, hogy az ember nyugodtan mehetett végre a bezártság után mindenféle helyekre, mert tudtam, hogy legalább védett emberekkel vagyunk csak együtt. Most meg jöhet majd az alufóliasapkás hadsereg mindenhova krahácsolni a pofánkba nyugodtan. De ilyen barom is csak a fidesz lehet, hogy teljesen befulladt oltási programmal, miközben a harmadik hullámot okozó britnél is jobban fertőző delta mutáns itt van már az országban kinyit mindent, minden baromnak. KÖSZI!
Ha a beoltottak meg is betegednek, akkor is sokkal enyhébben, és sokkal kevesebb vírust ürítenek, ha egyáltalán, magyarán sokkal kisebb valószínűséggel fog tőlük Móricka, akit még nem lehet beoltani elkapni bármit.
Nem működő maszk meg... Mondom én, az alufóliasapkás hadsereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!