Szerintetek többet nem fognak Budapesten (és Magyarországon) nemzetközi meccseket rendezni?
A hollandok is most balhéznak, hisztiznek ezerrel, hogy egy ilyen gyűlölködő balkáni szar helyen kell játszaniuk. A magyarok hírneve Európában nagyjából a béka feneke alá került, túlzás nélkül a leggyűlöltebb ország. (köszönjük szépen Fidesz! Orbán!)
Ezek után álmodni se merhetünk még kis sportágak nemzetközi rendezéséről sem? A legnagyobb sportesemény Magyarországon ezentúl a Fradi-Diósgyőr meccs lesz?
Nem tudom milyen környéken élhetsz, de nagyon szar alakokat foghatsz ki. Vagy csak a te ismerősi köröd hozza ki belőlük.
Nekem semmi ilyen nem volt, mondom, a szivárványos zászló incidens után, még nekünk drukkoltak.
A pedo törvényt meg kifejezetten dícsérte nekem a másik osztályon dolgozó kolléga (sokat szoktunk beszélgetni, egy kicsit e téren
elfogult, mert kettő 6-8 éves gyereke van).
Komolyan nem tudom merre járhatsz, de én semmi ilyet nem tapasztalok. Inkabb az ellenkezőjét. (Kivéve ha liberális ultrákkal van dolgom. Az más.)
22 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!