Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek többet nem fognak...

Szerintetek többet nem fognak Budapesten (és Magyarországon) nemzetközi meccseket rendezni?

Figyelt kérdés

A hollandok is most balhéznak, hisztiznek ezerrel, hogy egy ilyen gyűlölködő balkáni szar helyen kell játszaniuk. A magyarok hírneve Európában nagyjából a béka feneke alá került, túlzás nélkül a leggyűlöltebb ország. (köszönjük szépen Fidesz! Orbán!)

Ezek után álmodni se merhetünk még kis sportágak nemzetközi rendezéséről sem? A legnagyobb sportesemény Magyarországon ezentúl a Fradi-Diósgyőr meccs lesz?

2021. jún. 27. 15:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen környéken élhetsz, de nagyon szar alakokat foghatsz ki. Vagy csak a te ismerősi köröd hozza ki belőlük.

Nekem semmi ilyen nem volt, mondom, a szivárványos zászló incidens után, még nekünk drukkoltak.

A pedo törvényt meg kifejezetten dícsérte nekem a másik osztályon dolgozó kolléga (sokat szoktunk beszélgetni, egy kicsit e téren

elfogult, mert kettő 6-8 éves gyereke van).

Komolyan nem tudom merre járhatsz, de én semmi ilyet nem tapasztalok. Inkabb az ellenkezőjét. (Kivéve ha liberális ultrákkal van dolgom. Az más.)

22 voltam.

2021. jún. 27. 17:01
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
30as, azt nem csodálom. A német média nagyon durván torzít, lassan Hitler megirigyli a munkásságukat.
2021. jún. 27. 17:07
 33/35 anonim ***** válasza:
0%
Megérdemli orbán egója meg a fideszes csicskái, hogy mindenki beléjük állt. Képmutató szarok.
2021. jún. 27. 17:20
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
33as, olvastad te már a kommenteket itt? Voltál már nyugaton? A média torzít. Rohadtul nem minden hippi happi mint ahogy állítják.
2021. jún. 27. 17:22
 35/35 anonim ***** válasza:
68%
Csak addig rendezhetünk amíg be nem tiltjuk a bemelegítést.🤡
2021. jún. 27. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!