Szerintetek többet nem fognak Budapesten (és Magyarországon) nemzetközi meccseket rendezni?
Figyelt kérdés
A hollandok is most balhéznak, hisztiznek ezerrel, hogy egy ilyen gyűlölködő balkáni szar helyen kell játszaniuk. A magyarok hírneve Európában nagyjából a béka feneke alá került, túlzás nélkül a leggyűlöltebb ország. (köszönjük szépen Fidesz! Orbán!)
Ezek után álmodni se merhetünk még kis sportágak nemzetközi rendezéséről sem? A legnagyobb sportesemény Magyarországon ezentúl a Fradi-Diósgyőr meccs lesz?
2021. jún. 27. 15:52
2/35 anonim válasza:
Linkelj már erről valami hiteles forrást, hogy balhéznak.
4/35 anonim válasza:
Hiába reménykedsz, egyre több sportversenyt fognak nálunk rendezni!
5/35 anonim válasza:
Majd Karacsony Gergely mehlegelot csinal az arenakbol :)))
6/35 anonim válasza:
5ös, azt hittem a juh legelő a legújabb! 😲
7/35 anonim válasza:
#6 Az csak terv marad. A juhokkal kezdeni is kell valamit, nem lehet csak úgy ott hagyni magára.
Amivel tenni is kell valamit az meg Karácsonyéknak soha nem ment.
8/35 anonim válasza:
Az biztos, hogy alapos fütykoncert fogja érni a hollandokat, de szerintem egyéb nem lesz. Kubatovék szerintem azért rájuk szóltak. Viktor szeret nyalni az UEFAmaffiának.
9/35 anonim válasza:
Külföldiek csak úgy özönlenek befelé hozzánk. Tudják hogy itt migránsok sincsenek.
10/35 anonim válasza:
Szerintem terrortámadás lesz. Majd figyeljétek meg!
Utolsó EB meccs itt, szóval most nagyon ide akarnak majd vágni amivel felkeltik az egész világ figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!