Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek többet nem fognak...

Szerintetek többet nem fognak Budapesten (és Magyarországon) nemzetközi meccseket rendezni?

Figyelt kérdés

A hollandok is most balhéznak, hisztiznek ezerrel, hogy egy ilyen gyűlölködő balkáni szar helyen kell játszaniuk. A magyarok hírneve Európában nagyjából a béka feneke alá került, túlzás nélkül a leggyűlöltebb ország. (köszönjük szépen Fidesz! Orbán!)

Ezek után álmodni se merhetünk még kis sportágak nemzetközi rendezéséről sem? A legnagyobb sportesemény Magyarországon ezentúl a Fradi-Diósgyőr meccs lesz?

2021. jún. 27. 15:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál választ a kérdésre, szerintünk lesznek még itt nemzetközi sportesemények.

2021. jún. 27. 16:41
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Én németországban élek, a kollégákkal együtt néztük tv-n a meccset. A zászlós ügy után annyira felhúzták magukat, hogy már nekünk drukkoltak. :)
 23/35 anonim ***** válasza:
Napi agymenés.
 24/35 anonim ***** válasza:
86%

Döbbenet! Mi ez a kirekesztés? Valakit a származása miatt meg akarnak verni, meg nem kiszolgálni?

Én azt hittem, hogy az ilyen balkáni hozzáállás nem jellemző a toleráns nyugatra!

2021. jún. 27. 16:43
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a magyarokat esetleg a hozzátok hasonló, térdelésző cuckold b..ik utálják.
2021. jún. 27. 16:43
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

20as, ez a franciákat jellemzi, nem minket.

Egy kocsmából meg ennyiért nem zavarhatják ki, ott más is volt..

És nem, nem utálnak. Max a románok.

2021. jún. 27. 16:44
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
#20 én azt hittem a nyugat toleráns... biztos rájuk akarunk hasonlítani? Mi kultúráltak vagyunk.
2021. jún. 27. 16:45
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:40

Jó primitív gyökerek lehetnek ezek a felvilágosult, térdelő nyugatiak!

2021. jún. 27. 16:49
 29/35 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy őket minősíti, de szerintem nem kedvelnek minket.

A müncheni sztorinál meg annyit tudok, hogy az ismerősünket kidobták. A kocsmáros le magyar kutyázta, illetve a többi német is szidalmazta. Állítólag felismerték az akcentust.

Szintén német sztori. Az utcánkban él egy kamionos, aki tavaly Düsseldorf mellett megállt a kamionjával, bement egy üzletbe, és amikor visszament a kamionhoz, látta, hogy a járművet lefújták a németek festékkel és durva szidalmakat írtak fel rá, melyben gyalázták a magyarokat.

Nyugaton azt hiszik, hogy itt mindenki olyan, mint Orbán. Az a propaganda terjed, hogy itt észak koreai szintű személyi kultusz van....

2021. jún. 27. 16:55
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
#29 Igen, a propaganda és a hazugsággyártás jól megy nekik. Nekem a testvérem él kint és hiába jön haza időnként még ő is inkább a német médiának hisz, mint nekem. Aztán időnként elcsodálkozik amikor tényszerűen az ellenkezőjét megtapasztalja, hogy az volt az igaz amit én mondtam és nem amit kint tettek elé a médiában. Sajnos sok év után is ragaszkodik újra meg újra ahhoz hogy én vagyok elfogult, pedig már annyiszor hazudtak neki úgy hogy ki is derült.
2021. jún. 27. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!